UPDATE: Omul de afaceri Horia Sabo a batut palma pe cinci ani cu CSM Poli

joi, 07 iunie 2018, 19:10
2 MIN
 UPDATE: Omul de afaceri Horia Sabo a batut palma pe cinci ani cu CSM Poli

Vineri seara, în jurul orei 22:00, CSM Poli Iaşi a anunţat că s-a semnat contractul de asociere cu omul de afaceri Horia Sabo pe o perioadă de cinci ani. Revenim curând cu amănunte

 

CSM Politehnica Iaşi are nevoie de circa un milion de euro pentru a-şi asigura bugetul pentru sezonul 2017-2018, un buget bazat până acum pe banii proveniţi în special din drepturile de televizare şi completat din vânzări de jucători, mici sponsorizări, încasări din vânzări de bilete şi abonamente. Cum Primăria Iaşi nu dă niciun semn că va debloca finanţarea echipei, stopată din luna octombrie a anului 2017, iar conducerea clubului nu a făcut nicio reducere salarială, ba, mai mult, a crescut retribuţiile unor jucători şi le va creşte pe cele ale antrenorilor, CSM este la un pas de a intra într-un impas major.

Pentru a depăşi problemele grave care se prefigurează, reprezentanţii Primăriei Iaşi şi-au îndulcit tonul dialogului avut cu Horia Sabo în privinţa implicării acestuia la echipa din Copou. Sabo, omul de afaceri din anturajul lui Nicolae Badea, fostul patron al FC Dinamo Bucureşti, despre care “Ziarul de Iaşi” v-a informat în exclusivitate, cu mai mult timp în urmă, că vrea să se implice la CSM dacă va fi sprijinit în domeniul economic, a fost ieri prezent în Copou, negociind din nou, cu şefii clubului, oficializarea unei colaborări. Sabo a anunţat că este dispus să ajute clubul ieşean cu circa 800 000 de euro în campionatul următor dacă îşi va dezvolta afacerile în oraş, în domeniul construcţiilor.  Horia Sabo ar veni la club cu trei persoane: fostul internaţional Tibor Selymes, care ar fi director sportiv, un director economic şi un director de marketing. Actualul preşedinte executiv, Adrian Ambrosie, ar urma să-şi păstreze postul, partea ieşeană nedorind să piardă controlul în acte asupra clubului. Joi seară, discuţiile între părţi erau în toi, fiind aproape de a se ajunge la un acord. Dacă se va bate palma, acordul va fi oficializat vineri.

NOTĂ: Horia Sabo, investitorul care negociază implicarea la CSM Poli Iaşi nu este aceeaşi persoană cu Horia George Szabo, patronul conacului Archia. Cerem scuze pentru regretabila confuzie care a aparut anterior.

În imagine, Tibor Selymes, propus de Horia Sabo ca director sportiv

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii