USAMV încurajează studenţii să se testeze: Vrem să reluăm activitatea faţă în faţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

USAMV încurajează studenţii să se testeze: Vrem să reluăm activitatea faţă în faţă

GALERIE
test coronavirus
  • test coronavirus
- +

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” a demarat o amplă comunicare în rândul studenţilor cu privire la campania naţională de vaccinare. Aceştia îşi doresc vaccinarea tuturor studenţilor pentru a putea derula activităţi faţă în faţă, în continuare în sistem hibrid, fără emoţii pentru toţi ce implicaţi în ele. 

Reprezentanţii universităţii recomandă chiar centrul de vaccinare cu două fluxuri găzduit chiar de către USAMV. Aici, până la dat de 13 aprilie, au fost vaccinate 4.484 de persoane, dintre care 435 de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, 28 de elevi şi 325 de studenţi / masteranzi / doctoranzi de la toate universităţile de stat din Iaşi. Reprezentanţii USAMV au precizat faptul că la vaccinare s-au prezentat inclusiv studenţi străini din mai multe ţări precum Franţa, Germania, Moldova, SUA, Marea Britanie, Italia, Elveţia, Spania, Italia, Israel, Maroc, Egipt, Tunisia, Brazilia, Nigeria, Taiwan, China, Indonezia.

„În cadrul universităţii noastre vor fi realizate întâlniri atât cu studenţii, cât şi cu întreg personalul didactic sau nedidactic, pentru discuţii, informare şi prezentarea la zi a situaţiei în legătură cu imunizarea în comunitatea noastră academică. Astfel, în zilele imediat următoare au fost programate pentru facultăţile de Zootehnie - joi la ora 14.00, Agricultură - vineri la ora 14.00 Medicină Veterinară - luni la ora 14.00, şi Horticultură - marţi la ora 14.00”, au transmis reprezentanţii USAMV. Aceştia speră ca prin continuarea testării rapide realizate în universitate şi a vaccinării tuturor celor implicaţi în procesul didactic să se ajungă la punctul de relaxare a condiţiilor de comunicare, poate chiar reluarea cursurilor cu prezenţa fizică, pe care le descriu ca fiind „indispensabile procesului educaţional”.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

Lupii manifestanți

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.