USR Iaşi neagă acuzaţiile privind fraudarea alegerilor interne din filială
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

USR Iaşi neagă acuzaţiile privind fraudarea alegerilor interne din filială

GALERIE
cosette
  • cosette
- +

Şefa USR Iaşi, Cosette Chichirău, a răspuns joi seară la acuzatiile legate de suspiciuni de fraudare a alegerilor interne din filială.

“Alegerile interne pentru Consiliul Local și Consiliul Județean ale USR Iași au fost corecte, transparente și democratice. Au avut loc la sediul USR Iași, care este cunoscut de toți membrii. Nu există un sediu închiriat special pentru alegeri, cum se precizează în declarația anonimă publicată în presă.

În mod hilar, am fost acuzați că există membri care nici măcar nu știu unde este sediul USR, dar că aceștia au fost înscriși în partid doar ca să voteze. Evident, dacă acești oameni nu știu unde este sediul USR, ei nu pot să voteze.

Toți membrii care au votat în alegerile interne erau membri de drept în acel moment. Nu există persoane care să fi votat și să nu fi fost membri. Desigur, cineva complet absent din viața filialei, care nu a venit niciodată la vreo ședință cu simpatizanții (ședințe publice, de altfel) sau la alte ședințe importante, nu are de unde să știe aceste lucruri. Dar o astfel de persoană poate depune plângeri aberante la Biroul Național. Suntem deschiși oricăror verificări. Plângerile depuse nu au un fundament în realitate.

USR Iași este un standard de corectitudine și transparență. Misiunea noastră este să aducem aceste valori și în administrația publică locală. Planul nostru este să câștigăm Primăria Iași pentru a aduce transparență în cheltuirea banului public și în angajări și pentru a scoate Iașul din sărăcie, poluare și subdezvoltare”, se arată într-un punct de vedere oferit liderul USR Iaşi.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.