USR PLUS face un mic pas către Chirica. ”Vom negocia și discuta despre managementul responsabil al banului public”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

USR PLUS face un mic pas către Chirica. ”Vom negocia și discuta despre managementul responsabil al banului public”

GALERIE
cosette chichirau
  • cosette chichirau
- +

USR PLUS ridică cel puțin parțial blocada instituită pe negocierile cu primarul și președintele CJ pe tema proiectelor Iașului și a viceprimarilor. Liderii acestei formațiuni au anunțat că vor merge la Primărie mâine la ora 12, iar două ore mai târziu vor prezenta concluziile. Vă redăm comunicatul de presă emis de USR PLUS Iași:

”Bugetul Iașului trebuie să reflecte un aparat administrativ suplu, eficient și respectuos cu ieșenii. Investițiile în infrastructură, educație și mediu trebuie să ocupe un loc important Adoptarea bugetului anual al Iașului este o bună oportunitate de a prezenta viziunea noastră pe termen lung pentru oraș, în contrast cu incompetența și cârpelile de până acum.

Alianța USRPLUS va propune o structură a veniturilor și cheltuielilor care să reflecte un aparat administrativ suplu, adaptat secolului 21 și respectuos cu cetățenii. În ciuda unui număr uriaș de angajați în Primăria Iași și în subordinea acesteia, serviciile sunt de proastă calitate, ieșenii încă stau la cozi, iar digitalizarea și modernizarea întârzie.

Delegația consilierilor locali USRPLUS va fi prezentă la Primăria Iași duminică, 11 aprilie, la ora 12:00 pentru a negocia și discuta despre managementul responsabil al banului public.Consilierii locali USRPLUS vor propune și vor argumenta necesitatea asigurării finanțării în anul 2021 a proiectelor care vor îmbunătăți infrastructura, traficul și parcările, vor asiguracondiții mai bune în școli și vor eficientiza și transparentiza activitatea Primăriei Iași,inclusiv în domeniul urbanismului și locuințelor sociale.

Echipa desemnată de USRPLUS Iași pentru negocieri pe tema bugetului local este condusă de Cosette Chichirău și include consilierii locali ai municipiului Iași. La ora 14:00, delegația USRPLUS va susține o conferință de presă în fața Primăriei Iași, unde va prezenta concluziile preliminare ale întâlnirii”

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.