USR PLUS se prezintă drept ”ctitor” al Autostrăzii Moldovei. Critici dure din partea societății civile
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

USR PLUS se prezintă drept ”ctitor” al Autostrăzii Moldovei. Critici dure din partea societății civile

GALERIE
autostrada moldovei
  • autostrada moldovei
- +

Membrii USR PLUS s-au așezat de la sine putere în postura de ”ctitori ai autostrăzilor Moldovei”. Se pare că au uitat sutele de proteste și marșuri naționale realizate de societatea civilă prin care au pus presiune pe Guvern să demareze, măcar teoretic, construirea Autostrăzii Moldovei. Aroganța USR PLUS, care a fost afișată pe pagina de Facebook a lui Iulian Bulai, a fost intens criticată de cei care urmăresc de ani de zile zbaterea acestei regiuni a României pentru autostradă.

Postarea lui Iulian Bulai:

”USRPLUS și această guvernare fac autostrăzi în Moldova! Și scoatem din sărăcie această zonă! 
Astăzi, la moțiunea simplă, am făcut cadou miniștrilor Cristian Ghinea, Cătălin Drulă și vicepremierului Dan Barna, mai multe mostre din forajele geo pentru A7. Unde în curând vom avea șantiere: Pașcani - Săbăoani - Roman - Bacău - Focșani - Buzău - Ploiești. 
Acești colegi miniștri sunt ctitorii autostrăzilor Moldovei! 
Noi facem autostrăzi. 
Vă mulțumim pentru încredere!”

Postarea lui Bulai a stârnit rapid sute de comentarii, majoritatea negative. 

Dar de ce trebuie sa fim atât de recunoscători? Pentru ca ne-au luat de prosti? Sa nu uitați ca, dacă se va face ceva în Moldova, va fi doar meritul societății civile, care în ultimii cinci ani a făcut nenumărate acțiuni de protest la adresa tuturor guvernelor.
Faptul ca suntem lăsați la urma când vine vorba de investiții controlate de stat, nu poate decât sa ne scandalizeze., - Ioan Apostol

Auzi la ei:CTITORII Autostrăzilor!!!
Mai ciumpalacilor atenție la cuvinte!
Ctitori au fost Stefan cel Mare și Sfant,Neagoe și Matei Basarab,Mircea cel Bătrân,etc.
Deocamdată "au făcut decât nimic".Sa vedem ce or să spună urmașii noștri despre viitoarele lor(miniștrilor) "ctitorii".Mi-e sa nu înjure....- Lucian Alexandru

Este gata macar 1 km, in afara de cel facut de Mandachi? -Adrian Radu

Recunoscatoare pentru ce?. Deocamdata e la coada clasamentului la investitii si alocari bugetare. E drept, ca beneficiara de promisiuni e pe primul loc. De A8 vad ca nu scoti o vorbulita. De spitale regionale, sali polivalente, bazine olimpice si sosele de centura ce sa mai vorbim?. Se pare ca vi se increteste parul. Nu domnule, Moldova nu are a multumi nimanui deocamdata. Asa ca lasati vrajeala, nu mai prostiti pe nimeni. - Adrian Asaftei

Mai multe reacții puteți citi AICI

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Rădoi după Tokyo

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.