Util: unde poți găsi detergenți de înaltă calitate în Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Advertorial (P)

Util: unde poți găsi detergenți de înaltă calitate în Iaşi

GALERIE
EGROS Office IasiEGROS Shopping Iasi 2
  • EGROS Office Iasi
  • EGROS Shopping Iasi 2
- +

Curățarea hainelor și a casei este o provocare mai ales atunci când ești o persoană activă și timpul alocat acestui tip de activitate este luat din timpul dedicat odihnei și relaxării.

Astfel apare necesitatea găsirii unor detergenți care să ne ajute să avem haine curate și plăcut mirositoare, ferestre fără pete, mobila fără urme de praf, pardoseală impecabilă... Și toate acestea cât mai eficient și într-un timp cât mai scurt.

În ultima perioadă în România au apărut foarte multe game de produse de curățenie. Alegerea unui nou produs devine o provocare mai ales când nu vrei să irosești timp și bani testându-le. În aceste condiții, e util să știți că în Egros Shopping Iași găsiți detergenți și produse de îngrijire personală de calitate, originale din Italia. Toți cei care au stat o perioadă, mai scurtă sau mai lungă, în Italia, au apreciat produsele de îngrijire personală și au lăudat calitățile detergenților Italieni.

Dacă spălarea petelor de acuarele și mâncare de pe hainele de grădiniță ale celor mici, curățarea aragazului după ce gătiți un festin sau calcarul de pe cabina de duș vă dă transpirații la figurat, dar mai ales la propriu. Puteți merge în standurile de produse italiene din Egros Shopping Iași. Acolo veți beneficia de consultanță în alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile dumneavoastră. Cât despre prețuri putem spune că sunt rezonabile dacă ne raportăm la calitatea detergenților și la timpul pe care îl salvăm folosindu-le.

În ceea ce privește produsele de îngrijire personală cu toții am auzit că cele care ajung în România ar fi special create pentru zona de sud-est a Europei și că nu ar avea însușirile celor din vest. Standurile cu produse italiene din Egros Shopping Iași oferă garanția că produsele de acolo sunt exact cele care se comercializează și în Italia, astfel calitatea acestora este garantată.

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de standuri puteți găsi numeroase produse și servicii. Acest lucru făcând din Egros Shopping Iași, locul în care poți găsi aproape tot ceia ce ai nevoie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.