Vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 24.02.2021

Advertorial (P)

Vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!”

GALERIE
Afis Târg Palas Mall
  • Afis Târg Palas Mall
- +

În perioada ❄️4 - 24 decembrie 2019❄️ vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!” organizată de către Asociatia Re-Mind Center în parteneriat cu Asociatia Little People.

Scop campanie: susținerea activităților proiectelor Asociatiei Little People Iași cu jocuri și cursuri de formare/consiliere educațională și psihologică oferite voluntarilor care interacționează cu beneficiarii.
Jocurile vor fi donate pentru a fi folosite de către Little People pe termen lung.

Beneficiari: Copiii cu afecțiuni oncologice internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sfânta Maria"

Durata proiectului: 4 decembrie 2019 - 1 mai 2020

Ce pregătim!?

✅Ateliere de creație pentru copii și/sau părinți.

Cand?

- Marți - 10, 17 decembrie 2019, interval orar: 17:30-18:30

- Vineri - 13 decembrie 2019, interval orar: 15:00-16:30

Unde?

- Sediul Re-Mind Center

Fiecare copil realizează 1-2 decorațiuni pentru acasă și 1-2 decorațiuni pentru târgul de Crăciun.

✅Licitații cu decorațiuni de Crăciun/creații individuale oferite de către persoanele creative care doresc să se implice în campanie.

✅Târg de Crăciun “Școala Gimnazială Internațională Spectrum” Iași, 10 decembrie 2019, interval orar: 14:30 - 17:00 (expozitie cu vânzare jocuri IQ, decorațiuni realizate de către elevii școlii cursanți Re-Mind Center)

✅ Târg de Crăciun Palas Mall Iași, 4-24 decembrie 2019, interval orar: 10:00-22:00 (expoziție cu vânzare jocuri IQ, decorațiuni realizate de către cursanții Re-Mind Center, voluntarii-părinți/copii, elevii școlilor partenere).

Cum poți ajuta!?

✅Înscrie copilul la ateliere

✅Dă de veste unui/mai multor prieteni despre proiectul nostru.

✅Participă la târgurile de Crăciun (Jocuri IQ și decorațiuni)

✅Cumpară cadouri pentru cei dragi de la noi, iar noi te ajutăm să faci încă o faptă bună!

✅Oferă pentru licitație/vânzare o decorațiune de Crăciun/creație individuală.

✅Donează pentru Campania noastră, în cont (RO09INGB0000999907350342 - detalii: ”donație campanie umanitara”) sau în urnele colectoare la sediul Re-Mind Center sau în cadrul Târgului de Crăciun.

Timpul este prețios, iar împreună îl putem face să fie neprețuit!

Cine suntem

Re-Mind Center este un centru educațional înființat in 2009, care organizează cursuri de dezvoltare personală pentru copii, cursuri de limbi străine, activități creativ-recreative, tabere și excursii școlare, activități specifice săptămânii Școala “Altfel”, atât la sediu cât și în instituțiile partenere.

Cursuri Re-Mind: ”Program After School”, “Mind Lab”, “Points of You”, “Club IQ Junior”, “Circuite electronice”, “Robotics”, “Speed Stacks”, “Smart Teens”, “Public Speaking”, “Science Lab” “Gestiunea stresului”, “Cambridge English”, “Limba engleză conversațională”, “Ateliere de Crăciun”, “Limba germană”, “Family Time”, “Program de evaluare complexă pentru preșcolari/școlari”.

“Noi suntem profesorii de jocuri, care oferă copiilor un cadru nonformal de învățare și de dezvoltare personală, pornind de la experiența concretă, ludică, cu transfer în viața de zi cu zi. Indiferent de cursul la care participă, copiii sunt ghidați cu ajutorul instrumentelor sub formă de joc, să se implice în propria dezvoltare, să-și identifice vocea interioară, să planifice și să aplice planurile, să ofere și să primească, să caute soluții variate pentru orice tip de dificultate pe care o pot întâlni în diferitele roluri pe care le au, să devină conștienți de puterea interioară care să îi ajute să crească într-un mod armonios și responsabil, nu doar fizic, ci și intelectual și spiritual.” (Alina Niculiță, fondator Re-Mind Center)

Asociația Re-Mind Center oferă cadrelor didactice cursuri de formare gratuite privind metodologia predării/învătarii prin joc, organizează campanii umanitare, conferințe educaționale și de parenting. Misiunea asociatiei este aceea de a crește în plan zonal/ național gradul de conștientizare a rolului dezvoltării personale, cu accent pe importanța raportului familie- copil- scoală.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro? Mai bine nu

Lucian DÎRDALA

Euro? Mai bine nu

Guvernul şi clasa politică nu au niciun chef să introducă moneda unică, dar - spre deosebire de omologii lor maghiari sau polonezi - nu au curajul să o afirme explicit. De parcă întreg continentul nu s-ar putea odihni, noaptea, de grija intrării României în zona euro.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (II)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (II)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Cu Vio la Veneţia

Radu PĂRPĂUȚĂ

Cu Vio la Veneţia

Cu Vio am lucrat pe vremea lui Ceaşcă la un institut de cercetare. Prin '95-'96 ne-am întâlnit încă o dată, după care l-am pierdut (credeam definitiv). Era hotărât să plece în Occident.

Uriaşul cu suflet mare

Alex VASILIU

Uriaşul cu suflet mare

Dacă priveşti de sus, de pe dealul Mestecănişului, ori dacă o iei spre valea Iacobenilor, îţi atrag atenţia case mici „aruncate” pe-o coastă, uitate acolo de-un veac, două. 

pulspulspuls

Iaca din ce pălărie l-a tras afară de urechi pe noul subtprifect!

Iaca din ce pălărie l-a tras afară de urechi pe noul subtprifect!

Două vorbe pe azi, din prima, ca să nu uităm de el, despre noul subpprifect userist de Iaşi, junele Fănică de la Popricani. 

Caricatura zilei

Romantic

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.