Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Advertorial (P)

Vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!”

GALERIE
Afis Târg Palas Mall
  • Afis Târg Palas Mall
- +

În perioada ❄️4 - 24 decembrie 2019❄️ vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!” organizată de către Asociatia Re-Mind Center în parteneriat cu Asociatia Little People.

Scop campanie: susținerea activităților proiectelor Asociatiei Little People Iași cu jocuri și cursuri de formare/consiliere educațională și psihologică oferite voluntarilor care interacționează cu beneficiarii.
Jocurile vor fi donate pentru a fi folosite de către Little People pe termen lung.

Beneficiari: Copiii cu afecțiuni oncologice internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sfânta Maria"

Durata proiectului: 4 decembrie 2019 - 1 mai 2020

Ce pregătim!?

✅Ateliere de creație pentru copii și/sau părinți.

Cand?

- Marți - 10, 17 decembrie 2019, interval orar: 17:30-18:30

- Vineri - 13 decembrie 2019, interval orar: 15:00-16:30

Unde?

- Sediul Re-Mind Center

Fiecare copil realizează 1-2 decorațiuni pentru acasă și 1-2 decorațiuni pentru târgul de Crăciun.

✅Licitații cu decorațiuni de Crăciun/creații individuale oferite de către persoanele creative care doresc să se implice în campanie.

✅Târg de Crăciun “Școala Gimnazială Internațională Spectrum” Iași, 10 decembrie 2019, interval orar: 14:30 - 17:00 (expozitie cu vânzare jocuri IQ, decorațiuni realizate de către elevii școlii cursanți Re-Mind Center)

✅ Târg de Crăciun Palas Mall Iași, 4-24 decembrie 2019, interval orar: 10:00-22:00 (expoziție cu vânzare jocuri IQ, decorațiuni realizate de către cursanții Re-Mind Center, voluntarii-părinți/copii, elevii școlilor partenere).

Cum poți ajuta!?

✅Înscrie copilul la ateliere

✅Dă de veste unui/mai multor prieteni despre proiectul nostru.

✅Participă la târgurile de Crăciun (Jocuri IQ și decorațiuni)

✅Cumpară cadouri pentru cei dragi de la noi, iar noi te ajutăm să faci încă o faptă bună!

✅Oferă pentru licitație/vânzare o decorațiune de Crăciun/creație individuală.

✅Donează pentru Campania noastră, în cont (RO09INGB0000999907350342 - detalii: ”donație campanie umanitara”) sau în urnele colectoare la sediul Re-Mind Center sau în cadrul Târgului de Crăciun.

Timpul este prețios, iar împreună îl putem face să fie neprețuit!

Cine suntem

Re-Mind Center este un centru educațional înființat in 2009, care organizează cursuri de dezvoltare personală pentru copii, cursuri de limbi străine, activități creativ-recreative, tabere și excursii școlare, activități specifice săptămânii Școala “Altfel”, atât la sediu cât și în instituțiile partenere.

Cursuri Re-Mind: ”Program After School”, “Mind Lab”, “Points of You”, “Club IQ Junior”, “Circuite electronice”, “Robotics”, “Speed Stacks”, “Smart Teens”, “Public Speaking”, “Science Lab” “Gestiunea stresului”, “Cambridge English”, “Limba engleză conversațională”, “Ateliere de Crăciun”, “Limba germană”, “Family Time”, “Program de evaluare complexă pentru preșcolari/școlari”.

“Noi suntem profesorii de jocuri, care oferă copiilor un cadru nonformal de învățare și de dezvoltare personală, pornind de la experiența concretă, ludică, cu transfer în viața de zi cu zi. Indiferent de cursul la care participă, copiii sunt ghidați cu ajutorul instrumentelor sub formă de joc, să se implice în propria dezvoltare, să-și identifice vocea interioară, să planifice și să aplice planurile, să ofere și să primească, să caute soluții variate pentru orice tip de dificultate pe care o pot întâlni în diferitele roluri pe care le au, să devină conștienți de puterea interioară care să îi ajute să crească într-un mod armonios și responsabil, nu doar fizic, ci și intelectual și spiritual.” (Alina Niculiță, fondator Re-Mind Center)

Asociația Re-Mind Center oferă cadrelor didactice cursuri de formare gratuite privind metodologia predării/învătarii prin joc, organizează campanii umanitare, conferințe educaționale și de parenting. Misiunea asociatiei este aceea de a crește în plan zonal/ național gradul de conștientizare a rolului dezvoltării personale, cu accent pe importanța raportului familie- copil- scoală.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri