anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial (P)

Vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!”

GALERIE
Afis Târg Palas Mall
 • Afis Târg Palas Mall
- +

În perioada ❄️4 - 24 decembrie 2019❄️ vă așteptăm să participați la Campania umanitară ”Un gest mic pentru inimi mari!” organizată de către Asociatia Re-Mind Center în parteneriat cu Asociatia Little People.

Scop campanie: susținerea activităților proiectelor Asociatiei Little People Iași cu jocuri și cursuri de formare/consiliere educațională și psihologică oferite voluntarilor care interacționează cu beneficiarii.
Jocurile vor fi donate pentru a fi folosite de către Little People pe termen lung.

Beneficiari: Copiii cu afecțiuni oncologice internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Sfânta Maria"

Durata proiectului: 4 decembrie 2019 - 1 mai 2020

Ce pregătim!?

✅Ateliere de creație pentru copii și/sau părinți.

Cand?

- Marți - 10, 17 decembrie 2019, interval orar: 17:30-18:30

- Vineri - 13 decembrie 2019, interval orar: 15:00-16:30

Unde?

- Sediul Re-Mind Center

Fiecare copil realizează 1-2 decorațiuni pentru acasă și 1-2 decorațiuni pentru târgul de Crăciun.

✅Licitații cu decorațiuni de Crăciun/creații individuale oferite de către persoanele creative care doresc să se implice în campanie.

✅Târg de Crăciun “Școala Gimnazială Internațională Spectrum” Iași, 10 decembrie 2019, interval orar: 14:30 - 17:00 (expozitie cu vânzare jocuri IQ, decorațiuni realizate de către elevii școlii cursanți Re-Mind Center)

✅ Târg de Crăciun Palas Mall Iași, 4-24 decembrie 2019, interval orar: 10:00-22:00 (expoziție cu vânzare jocuri IQ, decorațiuni realizate de către cursanții Re-Mind Center, voluntarii-părinți/copii, elevii școlilor partenere).

Cum poți ajuta!?

✅Înscrie copilul la ateliere

✅Dă de veste unui/mai multor prieteni despre proiectul nostru.

✅Participă la târgurile de Crăciun (Jocuri IQ și decorațiuni)

✅Cumpară cadouri pentru cei dragi de la noi, iar noi te ajutăm să faci încă o faptă bună!

✅Oferă pentru licitație/vânzare o decorațiune de Crăciun/creație individuală.

✅Donează pentru Campania noastră, în cont (RO09INGB0000999907350342 - detalii: ”donație campanie umanitara”) sau în urnele colectoare la sediul Re-Mind Center sau în cadrul Târgului de Crăciun.

Timpul este prețios, iar împreună îl putem face să fie neprețuit!

Cine suntem

Re-Mind Center este un centru educațional înființat in 2009, care organizează cursuri de dezvoltare personală pentru copii, cursuri de limbi străine, activități creativ-recreative, tabere și excursii școlare, activități specifice săptămânii Școala “Altfel”, atât la sediu cât și în instituțiile partenere.

Cursuri Re-Mind: ”Program After School”, “Mind Lab”, “Points of You”, “Club IQ Junior”, “Circuite electronice”, “Robotics”, “Speed Stacks”, “Smart Teens”, “Public Speaking”, “Science Lab” “Gestiunea stresului”, “Cambridge English”, “Limba engleză conversațională”, “Ateliere de Crăciun”, “Limba germană”, “Family Time”, “Program de evaluare complexă pentru preșcolari/școlari”.

“Noi suntem profesorii de jocuri, care oferă copiilor un cadru nonformal de învățare și de dezvoltare personală, pornind de la experiența concretă, ludică, cu transfer în viața de zi cu zi. Indiferent de cursul la care participă, copiii sunt ghidați cu ajutorul instrumentelor sub formă de joc, să se implice în propria dezvoltare, să-și identifice vocea interioară, să planifice și să aplice planurile, să ofere și să primească, să caute soluții variate pentru orice tip de dificultate pe care o pot întâlni în diferitele roluri pe care le au, să devină conștienți de puterea interioară care să îi ajute să crească într-un mod armonios și responsabil, nu doar fizic, ci și intelectual și spiritual.” (Alina Niculiță, fondator Re-Mind Center)

Asociația Re-Mind Center oferă cadrelor didactice cursuri de formare gratuite privind metodologia predării/învătarii prin joc, organizează campanii umanitare, conferințe educaționale și de parenting. Misiunea asociatiei este aceea de a crește în plan zonal/ național gradul de conștientizare a rolului dezvoltării personale, cu accent pe importanța raportului familie- copil- scoală.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Asupritori, paraziţi şi ipocriţi

Cătălin ONOFREI

Asupritori, paraziţi şi ipocriţi

Cât de bine îi cunoaştem pe cei din jurul nostru?

opinii

Agua!

Briscan ZARA

Agua!

Dacă nu ar fi fost lumea aceasta modernă în care transportul dintr-un loc în altul să fie foarte facil, iar alimentele şi apa să poată fi aduse repede dintr-o regiune în alta, cu siguranţă am fi intrat într-o perioadă de foamete cruntă. Război, boală şi foamete, triada care a urmărit întreaga istorie omul precum lupii. Şi trebuiau mereu să fie trei ca să devină mortale, de nesuportat. Şi dacă ultimele două apar din motive naturale, primul ni se datorează în totalitate.

Nu căuta cheile sub veioză

Cristina DANILOV

Nu căuta cheile sub veioză

Am atât de mulţi cunoscuţi care spun cu toată convingerea că obiceiurile lor alimentare - a mânca prăjituri noaptea, de pildă - se datorează faptului că părinţii lor nu i-au hrănit aşa cum trebuia şi nu le-au insuflat obiceiuri alimentare sănătoase. Şi stau şi sortează, ca pe nişte boabe de fasole, amintirile din copilărie, cum nu aveau voie să se ridice de la masă până nu terminau de mâncat grişul cu lapte sau cum erau alergaţi cu papucul prin curte când aruncau sub masă carnea din ciorbă la pisici. A devenit un fel de sport, mulţi caută cauzele dependenţei de alimente, de alcool, de ţigări, de dragoste, de droguri, în copilărie şi, după un search profund concluzionează: „mama e de vină că sunt supraponderală”, „tata e de vină că eu beau”.

Slavă lui Rabelais

Nichita DANILOV

Slavă lui Rabelais

Vom intra într-o epocă în care resursele de materii vor conta la fel de mult ca şi tehnologia. Epoca energiei ieftine, după cum spunea un comisar european, a luat sfârşit. Epoca revendicărilor abia a început.

pulspulspuls

Care este strategia PSD la locale şi ce învârte Maricel Popa la manivela partidoiului

Care este strategia PSD la locale şi ce învârte Maricel Popa la manivela partidoiului

Gata, astăzi am ajuns la antepenultimul episod din seria „Ce s-a discutat la Şcoala politică de vară de pe Bahlui”, o relatare fidelă a discuţiilor care au avut loc timp de o săptămână în târgul nostru pe teme politice locale. 

Caricatura zilei

Suspensii speciale

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.