anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Va deveni locuința nepoluată cea mai râvnită soluție locativă? (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 5a 2120x120002 - UR - beneficii ventilatie 2x1 b203 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x104 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM05 - UR - slide Sf Andrei 2
 • 01 - UR locuinte care respira BRAND 5a 2120x1200
 • 02 - UR - beneficii ventilatie 2x1 b2
 • 03 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x1
 • 04 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM
 • 05 - UR - slide Sf Andrei 2
- +

O locuință izolată modern, cu termosistem și tâmplărie cu geam termopan (tripan) are nevoie să “respire” printr-o ventilație adecvată. Ca urmare a normativelor tehnice actuale de execuție a clădirilor, în ceea ce priveşte izolarea, acestea sunt atât de bine “împachetate” încât la o ventilație naturală normală, nu se asigură un flux de aer suficient, iar aerul statut şi umed rămâne în casă.

Cât de proaspăt și curat este aerul pe care îl respirăm? În viaţa de zi cu zi, nu ne gândim prea mult la cât timp petrecem în spaţii închise. În tot acest timp împărţim un volum limitat de aer de puritate și prospeţime îndoielnică cu oamenii din aceeași încăpere. Oboseala, durerea de cap și alte simptome neplăcute sunt primii indicatori ai impactului negativ al aerului vechi poluat asupra sănătăţii noastre, dar rareori se asociază aceste condiţii cu o calitate slabă a aerului. Pentru organismul uman, calitatea aerului înconjurător are o importanţă vitală. Aerul din încăperi conţine un număr mare de bacterii și particule de praf, toate tipurile de vapori, gaze și altele noxe ale orașelor mari și ale organismelor umane, ceea ce înseamnă poluare. Altfel spus, un astfel de aer face rău sănătăţii în loc să ne ofere oxigenarea vitală de care avem nevoie.

Captivi în propriile noastre case…? Aerul din orice locuinţă conţine întotdeauna micro particule și diverse componente poluante, creând astfel un anume grad de poluare a aerului în interior. O ventilaţie corespunzătoare cu mediul extern asigură aportul necesar de aer și menţine nivelul poluării interioare la un nivel acceptabil, în limite rezonabile pentru sănătatea umană. (vezi mai mult despre Locuința izolată nu mai respiră...)

Poluarea interioară este mai periculoasă decât cea exterioară! Situaţia se schimbă drastic atunci când unii locatari sunt conduși de dorinţa de a-și izola cât mai mult posibil locuinţele, închizând astfel toate sursele prin care se poate produce un schimb natural de aer. În încercarea de a minimiza pierderile de căldură și costurile cu energia s-a ajuns la o izolare aproape perfectă a clădirilor, blocând orice aport de aer proaspăt și o mișcare naturală a acestuia. În astfel de circumstanţe, ventilaţia naturală nu oferă suficientă alimentare cu aer, în consecinţă, o locuință închisă ermetic pur și simplu “nu respiră”.

Ventilarea controlată, cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm pachete de dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.”

Ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei - Good Value for Money:

  -    cu un pachet de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;
  -    include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  -    randament investițional imobiliar superior
.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X