Va deveni locuința nepoluată cea mai râvnită soluție locativă? (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 16.06.2021

Advertorial

Va deveni locuința nepoluată cea mai râvnită soluție locativă? (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 5a 2120x120002 - UR - beneficii ventilatie 2x1 b203 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x104 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM05 - UR - slide Sf Andrei 2
 • 01 - UR locuinte care respira BRAND 5a 2120x1200
 • 02 - UR - beneficii ventilatie 2x1 b2
 • 03 - UR vizual 3 valori 1x1 A + VFM emb 2 1x1
 • 04 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM
 • 05 - UR - slide Sf Andrei 2
- +

O locuință izolată modern, cu termosistem și tâmplărie cu geam termopan (tripan) are nevoie să “respire” printr-o ventilație adecvată. Ca urmare a normativelor tehnice actuale de execuție a clădirilor, în ceea ce priveşte izolarea, acestea sunt atât de bine “împachetate” încât la o ventilație naturală normală, nu se asigură un flux de aer suficient, iar aerul statut şi umed rămâne în casă.

Cât de proaspăt și curat este aerul pe care îl respirăm? În viaţa de zi cu zi, nu ne gândim prea mult la cât timp petrecem în spaţii închise. În tot acest timp împărţim un volum limitat de aer de puritate și prospeţime îndoielnică cu oamenii din aceeași încăpere. Oboseala, durerea de cap și alte simptome neplăcute sunt primii indicatori ai impactului negativ al aerului vechi poluat asupra sănătăţii noastre, dar rareori se asociază aceste condiţii cu o calitate slabă a aerului. Pentru organismul uman, calitatea aerului înconjurător are o importanţă vitală. Aerul din încăperi conţine un număr mare de bacterii și particule de praf, toate tipurile de vapori, gaze și altele noxe ale orașelor mari și ale organismelor umane, ceea ce înseamnă poluare. Altfel spus, un astfel de aer face rău sănătăţii în loc să ne ofere oxigenarea vitală de care avem nevoie.

Captivi în propriile noastre case…? Aerul din orice locuinţă conţine întotdeauna micro particule și diverse componente poluante, creând astfel un anume grad de poluare a aerului în interior. O ventilaţie corespunzătoare cu mediul extern asigură aportul necesar de aer și menţine nivelul poluării interioare la un nivel acceptabil, în limite rezonabile pentru sănătatea umană. (vezi mai mult despre Locuința izolată nu mai respiră...)

Poluarea interioară este mai periculoasă decât cea exterioară! Situaţia se schimbă drastic atunci când unii locatari sunt conduși de dorinţa de a-și izola cât mai mult posibil locuinţele, închizând astfel toate sursele prin care se poate produce un schimb natural de aer. În încercarea de a minimiza pierderile de căldură și costurile cu energia s-a ajuns la o izolare aproape perfectă a clădirilor, blocând orice aport de aer proaspăt și o mișcare naturală a acestuia. În astfel de circumstanţe, ventilaţia naturală nu oferă suficientă alimentare cu aer, în consecinţă, o locuință închisă ermetic pur și simplu “nu respiră”.

Ventilarea controlată, cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință, este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Ne preocupă cum vor trăi clienții noștri, pentru care, cu atât mai mult în contextul actual, asigurăm pachete de dotări pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România - Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.”

Ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei - Good Value for Money:

  -    cu un pachet de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră;
  -    include dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  -    randament investițional imobiliar superior
.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pesedistul bun, pesedistul rău

Cătălin ONOFREI

Pesedistul bun, pesedistul rău

În viitor, se vor înmulţi cazurile în care înţeleptul Vasile se va contra cu ţăranul Marcel! 

Filmuletul zilei

opinii

Din ce în ce mai buni

Briscan ZARA

Din ce în ce mai buni

Ideea pensionării la 70 de ani mi se pare bună, însă doar ca idee, nu ca lege. Pentru că se ştie faptul că românii sunt extrem de buni la interpretarea oricărui text, fie el biblic, politic sau legislativ, şi vor fi în stare să scoată din asta ceva cu totul şi cu totul diferit decât ce s-a intenţionat, chiar pervers.

Glose la Eminescu

Nicolae TURTUREANU

Glose la Eminescu

* „E ochiul lui/ atotcuprinzător,/ scăldându-ne-n lumină/ preacurată.// Poeţi ce-au fost,/ poeţi ce au să vină,/ traşi pe a poeziei sale roată.”

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

Mihai DORIN

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

În vremea lui, Eminescu a fost de puţini înţeles, de unii iubit, de mulţi urât. Nimic nou sub soare. Să înţelegi un om care venea din adâncul timpului, de la „izvoarele veşnice” din care, vorba lui Iorga, se nutresc „naţiile şi secolele”, nu era la îndemână decât spiritelor alese. Iar acestea erau puţine, într-un timp anomic, în care regulile le făceau parvenţii, năimiţii, patrioţii de profesie, speculanţii „frazei”, adică ai vorbelor fără duh, învăţate pe de rost, pentru a camufla adevărul vieţii. Cronicarul acelui timp e perceput a fi Caragiale, întrucât râsu-plânsu are mai mare trecere decât tragicul eminescian. Cei doi se întâlnesc însă în pasiunea de a devoala adevărulşi a vitupera impostura.

pulspulspuls

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Of, of, că grele vremuri am mai ajuns să trăim la Iaşi, stimaţi telespectatori, încât iote că nu trec două zile şi iar ne năpădesc informaţiile pe surse toate una şi una despre dosarele mai marilor zilei, fie Mihăiţă, fie dom’ Costel. 

Caricatura zilei

City manager

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.