anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Vă mai amintiţi ce spunea nea Drac Nea despre Peni Hill şi SIE? Iaca un mic şpil!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă, stimaţi telespectatori că ne-am luat în ultima vreme cu vorba ba despre popi, ba despre mitropoliţi, episcopi şi chiar patriarhi, şi am uitat de treburile noastre de aici din strunga de oi a politichiei locale! Drept pentru care revenim azi pe această toloacă la berbecuţii noştri, ca să nu fie cu supărare nici la partidoi, nici la leberali, dar nici la mai noii userişti. Şi haideţi să începem cu primul din capul listei: premarele Peni Hill.

Vă mai amintiţi când, înainte de a-l da afară din partid, Drac Nea a spus despre acesta că ar fi agent al SIE? Nu a adus nimeni vreodată vreo dovadă sau vreun indiciu, dar vorba a rămas să dospească în soare. Şi nu chiar degeaba: iacătă că, zilele trecute, una din ziaristele vechi şi bine informate în materie de servicii de la Bucureşti remarca, cum de altfel şi alţii, că în fiecare an electoral revine pe firmament, avansat ba de structurile din serviciile din preajma SIE, ba de Dan Puric sau alţii din tagma asta, numele unui roman apropiat de servicii, trăitor prin străinătăţuri, membru al selectului club de la Roma al finanţiştilor influenţi sau cu cohi albaştri de pe tot rotogolul pământului, Călin Georgescu pe numele lui.

Şi mai scrie gazetara cam aşa: «E interesantă şi asocierea lui Georgescu cu George Simion, „săgeată” de sorginte moscovită. Ei, ne aşteaptă o ofesivă rusească urâtă...» Bun, acuma zicem şi noi aşa: oare de unde şi până unde Simion ăsta a fost personagiul susţinut la europarlamentare de Peni al nostru, pe faţă? Întrebăm şi noi, nu dăm cu paru'...

Şi scafandrul lui Jiji ar avea grad de tilicar în acest serviciu

Şi dacă tot vorbim de servidii, mai exact de ăsta care ar trebui să se ocupe de şpioni, iaca ce-am mai auzit despre zona asta cu referire la Iaşi! Voi îl mai ţineţi minte pe scafandrul lui Jiji, ăla care verifica paturile de la pemnsiuni sărind pe ele huţa-huţa, după ce amanta fostului premare trecea pe acolo cu noul gagiu? Şi care a fost pe urma fetei inclusiv pe plajele spaniole? Şi care acuma este în solda lui Peni Hill, cu sufletul, cu cugetul, dar şi cu o fiţuică online?

Ei bine, informaţii de ultimă oră, cu parfum de credibilitate, spun că acest scafandru fost futbolior la Poli a fost şi este de fapt un băiat de mingi al băieţilor din servicii, un soi de plutonier major sub acoperire, trimis mereu în misiune cu grad de tilicar adjutant. Oare de asta să se fi aliniat planetele liberale, anul ăsta, în spatele lui Peni Hill de Bahlui? Iarăşi, evident, întrebăm, nu dăm cu paru’...

Iacătă-l şi pe acoperitul Garcea cel penibil!

Şi dacă tot vorbim de acoperiţi, haideţi să vă mai spunem una! Voi ştiţi care e şpilul pentru care Mugur Mihăescu “Garcea” a fost în weekend în piaţa Victoriei la Bucale ca să manifesteze că nu există Covid? Cică premarele Firea îl face consilier personal, iar acuma îl foloseşte ca berbece de partid. Numirea a fost făcută în urma consultării cu membrii unei asociaţii acomercianţilor din centrul istoric al Capitalei, “Garcea” fiind deţinător al unui pub în centrul vechi. Asta, aşa, ca să ştiţi cum stă treaba.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C.T. Popescu, Cristi Puiu şi jurnalismul în cheie moral corectă de pe malurile Dâmboviţei

Alexandru LĂZESCU

C.T. Popescu, Cristi Puiu şi jurnalismul în cheie moral corectă de pe malurile Dâmboviţei

Intoleranţa agresivă faţă de orice puncte de vedere contrare evidenţiată din plin în cursul linşajului mediatic la care a fost supus regizorul Cristi Puiu sunt semne ale unei îngrijorătoare degradări sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Bătrâna nimfă

Nichita DANILOV

Bătrâna nimfă

Cu trupul gol acoperit de solzi pomădat de razele verzi-argintii ale lunii şi părul revărsat pe umeri, cu faţa de un alb aproape cadaveric, cu şoldul sprijinit de stâncă, doamna Scrumeda îmi făcea de la depărtare semn cu mâna s-o aştept.

Reîntoarcerea în peşteră

Dana ȚABREA

Reîntoarcerea în peşteră

Într-un moment din spectacolul Antisocial (regia: Bogdan Georgescu), în contextul în care protagoniştii sunt absorbiţi de tehnologie, butonând telefonul mobil, survine următoarea întrebare: „Cât de departe suntem de peşterile din care am ieşit?” Mi-am amintit acest fragment meditând asupra unui paradox: evoluţia tehnologiei nu reprezintă o garanţie a faptului că omul s-a îndepărtat de peşteră (şi voi clarifica imediat ce peşteră am în vedere). Nu cumva omul tehnologic e mai aproape ca oricând să redevină omul peşterii?

Cum e posibil un stat minimal? (2)

Sorin CUCERAI

Cum e posibil un stat minimal? (2)

Adaug aici că o guvernare republicană nu exclude principiul majorităţii, ci doar pe acela al majorităţii opresive. 

pulspulspuls

Hopaa: cine-i musiu?

Hopaa: cine-i musiu?

Pe personagiul din prim plan, din ce am văzut, au avut grijă colegii noştri să vi-l prezinte: figurează în dosarul imobiliarilor de la DIICOT ca omul ce făcea legătura dintre imobiliari şi cei cu ştampila din premărie. 

Caricatura zilei

Frecția

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.