Vă mai amintiţi ce spunea nea Drac Nea despre Peni Hill şi SIE? Iaca un mic şpil!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Vă mai amintiţi ce spunea nea Drac Nea despre Peni Hill şi SIE? Iaca un mic şpil!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă, stimaţi telespectatori că ne-am luat în ultima vreme cu vorba ba despre popi, ba despre mitropoliţi, episcopi şi chiar patriarhi, şi am uitat de treburile noastre de aici din strunga de oi a politichiei locale! Drept pentru care revenim azi pe această toloacă la berbecuţii noştri, ca să nu fie cu supărare nici la partidoi, nici la leberali, dar nici la mai noii userişti. Şi haideţi să începem cu primul din capul listei: premarele Peni Hill.

Vă mai amintiţi când, înainte de a-l da afară din partid, Drac Nea a spus despre acesta că ar fi agent al SIE? Nu a adus nimeni vreodată vreo dovadă sau vreun indiciu, dar vorba a rămas să dospească în soare. Şi nu chiar degeaba: iacătă că, zilele trecute, una din ziaristele vechi şi bine informate în materie de servicii de la Bucureşti remarca, cum de altfel şi alţii, că în fiecare an electoral revine pe firmament, avansat ba de structurile din serviciile din preajma SIE, ba de Dan Puric sau alţii din tagma asta, numele unui roman apropiat de servicii, trăitor prin străinătăţuri, membru al selectului club de la Roma al finanţiştilor influenţi sau cu cohi albaştri de pe tot rotogolul pământului, Călin Georgescu pe numele lui.

Şi mai scrie gazetara cam aşa: «E interesantă şi asocierea lui Georgescu cu George Simion, „săgeată” de sorginte moscovită. Ei, ne aşteaptă o ofesivă rusească urâtă...» Bun, acuma zicem şi noi aşa: oare de unde şi până unde Simion ăsta a fost personagiul susţinut la europarlamentare de Peni al nostru, pe faţă? Întrebăm şi noi, nu dăm cu paru'...

Şi scafandrul lui Jiji ar avea grad de tilicar în acest serviciu

Şi dacă tot vorbim de servidii, mai exact de ăsta care ar trebui să se ocupe de şpioni, iaca ce-am mai auzit despre zona asta cu referire la Iaşi! Voi îl mai ţineţi minte pe scafandrul lui Jiji, ăla care verifica paturile de la pemnsiuni sărind pe ele huţa-huţa, după ce amanta fostului premare trecea pe acolo cu noul gagiu? Şi care a fost pe urma fetei inclusiv pe plajele spaniole? Şi care acuma este în solda lui Peni Hill, cu sufletul, cu cugetul, dar şi cu o fiţuică online?

Ei bine, informaţii de ultimă oră, cu parfum de credibilitate, spun că acest scafandru fost futbolior la Poli a fost şi este de fapt un băiat de mingi al băieţilor din servicii, un soi de plutonier major sub acoperire, trimis mereu în misiune cu grad de tilicar adjutant. Oare de asta să se fi aliniat planetele liberale, anul ăsta, în spatele lui Peni Hill de Bahlui? Iarăşi, evident, întrebăm, nu dăm cu paru’...

Iacătă-l şi pe acoperitul Garcea cel penibil!

Şi dacă tot vorbim de acoperiţi, haideţi să vă mai spunem una! Voi ştiţi care e şpilul pentru care Mugur Mihăescu “Garcea” a fost în weekend în piaţa Victoriei la Bucale ca să manifesteze că nu există Covid? Cică premarele Firea îl face consilier personal, iar acuma îl foloseşte ca berbece de partid. Numirea a fost făcută în urma consultării cu membrii unei asociaţii acomercianţilor din centrul istoric al Capitalei, “Garcea” fiind deţinător al unui pub în centrul vechi. Asta, aşa, ca să ştiţi cum stă treaba.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.