anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Vânzare prin licitatie publica subansamblu functional Moară de Grâu, Silozuri, Parc Fotovoltaic și Birouri (P)

GALERIE
MoaraTodireni
 • MoaraTodireni
- +

CONTINUUM SPRL (fostă Insol Advisor SPRL) vinde prin licitatie publica subansamblu functional Moară de Grâu (proiectată, produsă și pusă în funcțiune de Ocrim SPA Italia cu o capacitate de producție construită de 100 to/24 ore), Silozuri (cu sistem Tornum AB, capacitate totală de 10.000 to. - 5 silozuri x 2.000 to.), Parc Fotovoltaic și Birouri, la pretul de pornire de 2.483.395,20 Euro. Subansamblul funcțional este situat în comuna Todireni, Jud. Botoșani.

Licitația va avea loc Marți - 16.11.2021 ora 15:00 pe platforma de licitatii on-line www.licitatii-unpir.ro.

In eventualitatea in care subansamblul funcțional nu va fi adjudecat/castigat se va organiza o noua licitație in data de 23.11.2021 ora 15:00 la sediul ales al administratorului judiciar din București, Str. Ionel Perlea nr. 9A, etaj 1, ap. 3, interfon 103C, sector 1, Bucuresti și 30.11.2021 ora 15:00  pe platforma de licitatii on-line www.licitatii-unpir.ro, in aceași locație, cu aceleași condiții și preț de pornire.

Persoanele interesate pot obține detalii suplimentare pe site-urile www.licitatii-insolventa.ro, www.continuumsprl.ro, la telefon 0745962558 / 0770790234 de luni pana vineri in intervalul orar 10.00-18.00, sau e-mail, office@continuumsprl.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.