anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 19.08.2022

Comunicat de Presă

Vasile Toma, candidat PSD Iași la Camera Deputaților: Cred în onestitate, în respect, în adevăr și asumare. (P)

GALERIE
Vasile-Toma
 • Vasile-Toma
- +

Mă străduiesc ca tot ceea ce fac în viața mea politică și socială să fie ghidat după aceste valori. 

Încă din Facultate, am fost un om de echipă, interesat de binele comun și implicat în găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă societatea. Am absolvit Liceul de Informatică din Iași, dar nu am urmat o carieră în IT, ci am fost atras de lumea afacerilor și am urmat cursurile Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza.

În acea perioadă, am devenit membru fondator al ”Ligii Studenților Economiști” și membru fondator al organizației studenților economiști ”Manager 2000” Iași. 

Vin din mediul privat și sunt obișnuit cu munca dincolo de programul de opt ore, dincolo de zile libere sau concedii. Timp de 13 ani am ocupat o funcție de conducere în cadrul unei companii mari, cea mai importantă societate de transport rutier public interurban de persoane din partea de nord-est a țării. Ca recunoaștere a activității mele, am fost ales președinte al Asociației Transportatorilor de Persoane Iași și am ocupat funcția de vicepreședinte la nivel național în cadrul Federației Operatorilor Români de Transport. Am renunțat la toate aceste funcții în momentul în care am fost ales să vă reprezint în Parlamentul României, ca Senator al Partidului Social Democrat. Din acel punct, întreaga mea activitate a avut ca punct central interesele și bunăstarea ieșenilor. Am activat în cadrul Comisiei pentru transporturi și infrastructură a Senatului României și am susținut fără rezerve, fără discriminare, orice proiect al Iașului. Avem nevoie de investiții de anvergură în infrastructură, avem nevoie de drumuri, de autostrăzi, de infrastructură feroviară, de investiții masive în sănătate și în agricultură! 

Mi-a folosit enorm faptul că în perioada 2009 – 2016 am fost desemnat de ieșeni să îi reprezint în cadrul Consiliului Județean. În toți acești ani am reușit să cunosc problemele cu care se confruntă județul, dar și oameni frumoși, curajoși care aveau nevoie de soluții clare și pragmatice din partea decidenților politici. 

Așa cum este firesc, înainte de a vă decide dacă îmi acordați votul pentru un nou mandat, este bine să luați ”la puricat” activitatea mea din ultimii patru ani, respectiv peste 900 de inițiative legislative, întrebări și interpelări la adresa Guvernului României, a instituțiilor de la nivel local sau național, declarații politice și demersuri. 

Este o onoare să fiu reprezentantul dumneavoastră și vă asigur că voi ramâne aceeași persoană responsabilă, muncitoare și dedicată Iașului și ieșenilor.

Vă invit, dragi ieșeni, să votați candidații social-democrați, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200020

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Reformă? Ce fel de reformă?

Alexandru CĂLINESCU

Reformă? Ce fel de reformă?

În ce mă priveşte sunt sceptic, nu în ultimul rând din cauza persoanei care se află acum în fruntea ministerului. Sorin Cîmpeanu e o marionetă care se complace în insignifianţă. Fără coloană vertebrală, a servit drept unealtă obedientă mai multor partide. (...) Vorbeşte ca un robot, înşiră platitudini după platitudini. Este, cu siguranţă, omul cel mai puţin potrivit să reformeze învăţământul românesc.

opinii

Am fost la Gânju…

Nicolae TURTUREANU

Am fost la Gânju…

Un text „Sfâşietor - jurnalul unui artist care ştia că moare”, scris de Emilia Chiscop şi reluat de ZDI, după 20 de ani, mi l-a repanotat, pe simeza memoriei, pe redutabilul artist al penelului, Ioan Gânju. Mi-am amintit că şi eu „Am fost la Gânju”, dar cu încă vreo două decenii înainte, când „alte glasuri, alte încăperi” îşi etalau rezonanţele. Reiau, aici şi-acum, textul apărut la rubrica mea din ZDI, reprodus ulterior, sub genericul „Figuri. Legende”, în volumul „Cronice şi... anacronice” (Junimea, 2017).

Om câine

George PLEȘU

Om câine

Fără să ofer spoilere care să strice plăcerea celor care vor decide să-l vadă din 16 septembrie, când intră în cinematografe, spun doar că povestea creşte ca intensitate cu fiecare secvenţă până ajunge la paroxism, iar finalul deschis te face să pleci cu întrebări care revin şi-n zilele de după vizionare. Din ce-mi aduce la suprafaţă memoria afectivă, e probabil cel mai bun debut de la „Marfa şi banii” (2001) a lui Cristi Puiu.

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

pulspulspuls

O cotonogeală politică cu icnete şi gemete. Se vorbeşte de 40.000 de coco

O cotonogeală politică cu icnete şi gemete. Se vorbeşte de 40.000 de coco

Ehehei, dragii moşului, apăi să ştiţi voi aicea că cele mai interesante cotonogeli politice sunt, cum v-am mai spus noi şi cu alte ocazii, alea care au loc pe sub masă, când loviturile se aplică cu bombeul direct la ouşoarele sau fluierul piciorului adversarului, şi când icniturile şi gemetele sunt pe înfundatelea, ca să nu te dai de gol. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.