Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Advertorial

Vedere spre Iași, priveliște de pe terase în lumina Lunii (P)

GALERIE
Terasa 1Loc de joacaPerspectiva complex 1terasa jacuzziterasa (apartament 2 camere)Terasa ap 2 camereTerasa minipenthouse
  • Terasa 1
  • Loc de joaca
  • Perspectiva complex 1
  • terasa jacuzzi
  • terasa (apartament 2 camere)
  • Terasa ap 2 camere
  • Terasa minipenthouse
- +

Când au construit primele blocuri din ceea ce ulterior avea să devină un complex rezidențial cochet, dezvoltatorii de la Atrium Garden și-au dorit să le ofere viitorilor locatari nu doar confort, ci un mod de viață în care bucuria și liniștea să fie cuvintele de ordine. După ce au ridicat clădirile cu apartamente spațioase și cochete, le-au amenajat cu mult bun gust, apoi au ciocnit primul pahar de șampanie pe una dintre terasele largi și au zâmbit fericiți.

Reușiseră, după multă muncă, să realizeze pentru cei ce urmau să locuiască în Atrium Garden ceea ce și-au fi dorit pentru ei - un mic cartier în care să se simtă ca în vacanță, adică liberi, lipsiți de griji, în confort permanent, într-un loc unde visele pot deveni mereu realitate, iar poveștile de viață se derulează una câte una, într-un ritm frumos. În timp, cele două blocuri ridicate inițial de dezvoltatori au ajuns la șapte, la care se vor adăuga cât de curând alte două. Blocuri cu apartamente spațioase, pline de lumina filtrată de ferestrele mari, în care locuiesc în jur de 100 de familii, care nu sunt doar vecini, ci și prieteni, lucru se poate vedea doar privind la terasele spațioase, pline de lumină, care te duc cu gândul la cele din vechea Grecie. 

Într-un timp nu foarte scurt, Atrium Garden a devenit un loc plin de viață, iar o privire aruncată la grădina interioară, superb amenajată și unde copilașii se joacă fericiți, arată că este mai mult decât un complex, este o comunitate în sine. Cei care au lăsat în urmă marele oraș în căutarea liniștii și a aerului curat petrec timp de calitate împreună, stau relaxați în fotoliile de pe terasele mari, din care se aud voci vesele în timp ce piesele de remi sunt etalate ori se ține scorul la jocurile de cărți.

Pe terasele pline de lumină s-au făcut și declarații de dragoste, s-au legat prietenii trainice ori pruncii au făcut primii pași, bucurându-se de căldura soarelui. „Ne-am dorit ca toți locatarii să se bucure de aerul curat din zonă, să bea prima cafea a zilei admirând răsăritul în toate splendoarea lui ori să se odihnească în tihna apusului, în fața unui pahar cu vin. Și cum poți obține aceste stări de tihnă dacă nu pe terase mari, largi, care îți creează mereu senzația că ești în vacanță?”, au spus dezvoltatorii.

Terasele blocurilor din cartierul cochet amenajat la Valea Lupului pot fi oricând și cinematografe în aer liber, spațiul generos, atent izolat și protejat oferind oricând posibilitatea instalării de televizoare pentru cei pasionați de filme. Tot de pe terase poți visa așezat într-un fotoliu ori într-un hamac, poți lectura cărțile preferate într-o liniște perfectă, în care îți poți auzi gândurile, liniște întreruptă doar de trilurile păsărilor. Iar dacă mai adaugi și câteva ghivece cu flori deja poți spune că ți-ai creat acasă, în intimitatea căminului, și propria grădină, care s-ar adăuga celei din curtea interioară. Dacă îți plac nopțile cu lună plină, terasa este locul perfect pentru o cină în familie, parfumul florilor din jur completând atmosfera creată special pentru oamenii dragi sufletului. Ce să mai spunem de întâlnirile cu prietenii, cu care poți petrece un week-end fantastic! Nu trebuie să îți faci griji pentru cumpărături, magazinele de la parterul complexului au tot ce trebuie pentru o întâlnire reușită, de la băuturi fine până la cele necesare unei mese copioase. 

Din comunitatea prietenoasă creată la Atrium Garden, Iașul se vede ca într-un tablou plină de culoare, pictat de un artist care și-a așezat șevaletul pe una dintre terasele unde zgomotul marelui oraș nu ajunge niciodată sau ca într-o fotografie căzută dintr-un jurnal al celor care au ales liniștea și confortul unei locuințe în care se retrag după o zi zbuciumată și plină de griji, pe care le lasă la poarta complexului. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri