anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Vedere spre Iași, priveliște de pe terase în lumina Lunii (P)

GALERIE
Terasa 1Loc de joacaPerspectiva complex 1terasa jacuzziterasa (apartament 2 camere)Terasa ap 2 camereTerasa minipenthouse
 • Terasa 1
 • Loc de joaca
 • Perspectiva complex 1
 • terasa jacuzzi
 • terasa (apartament 2 camere)
 • Terasa ap 2 camere
 • Terasa minipenthouse
- +

Când au construit primele blocuri din ceea ce ulterior avea să devină un complex rezidențial cochet, dezvoltatorii de la Atrium Garden și-au dorit să le ofere viitorilor locatari nu doar confort, ci un mod de viață în care bucuria și liniștea să fie cuvintele de ordine. După ce au ridicat clădirile cu apartamente spațioase și cochete, le-au amenajat cu mult bun gust, apoi au ciocnit primul pahar de șampanie pe una dintre terasele largi și au zâmbit fericiți.

Reușiseră, după multă muncă, să realizeze pentru cei ce urmau să locuiască în Atrium Garden ceea ce și-au fi dorit pentru ei - un mic cartier în care să se simtă ca în vacanță, adică liberi, lipsiți de griji, în confort permanent, într-un loc unde visele pot deveni mereu realitate, iar poveștile de viață se derulează una câte una, într-un ritm frumos. În timp, cele două blocuri ridicate inițial de dezvoltatori au ajuns la șapte, la care se vor adăuga cât de curând alte două. Blocuri cu apartamente spațioase, pline de lumina filtrată de ferestrele mari, în care locuiesc în jur de 100 de familii, care nu sunt doar vecini, ci și prieteni, lucru se poate vedea doar privind la terasele spațioase, pline de lumină, care te duc cu gândul la cele din vechea Grecie. 

Într-un timp nu foarte scurt, Atrium Garden a devenit un loc plin de viață, iar o privire aruncată la grădina interioară, superb amenajată și unde copilașii se joacă fericiți, arată că este mai mult decât un complex, este o comunitate în sine. Cei care au lăsat în urmă marele oraș în căutarea liniștii și a aerului curat petrec timp de calitate împreună, stau relaxați în fotoliile de pe terasele mari, din care se aud voci vesele în timp ce piesele de remi sunt etalate ori se ține scorul la jocurile de cărți.

Pe terasele pline de lumină s-au făcut și declarații de dragoste, s-au legat prietenii trainice ori pruncii au făcut primii pași, bucurându-se de căldura soarelui. „Ne-am dorit ca toți locatarii să se bucure de aerul curat din zonă, să bea prima cafea a zilei admirând răsăritul în toate splendoarea lui ori să se odihnească în tihna apusului, în fața unui pahar cu vin. Și cum poți obține aceste stări de tihnă dacă nu pe terase mari, largi, care îți creează mereu senzația că ești în vacanță?”, au spus dezvoltatorii.

Terasele blocurilor din cartierul cochet amenajat la Valea Lupului pot fi oricând și cinematografe în aer liber, spațiul generos, atent izolat și protejat oferind oricând posibilitatea instalării de televizoare pentru cei pasionați de filme. Tot de pe terase poți visa așezat într-un fotoliu ori într-un hamac, poți lectura cărțile preferate într-o liniște perfectă, în care îți poți auzi gândurile, liniște întreruptă doar de trilurile păsărilor. Iar dacă mai adaugi și câteva ghivece cu flori deja poți spune că ți-ai creat acasă, în intimitatea căminului, și propria grădină, care s-ar adăuga celei din curtea interioară. Dacă îți plac nopțile cu lună plină, terasa este locul perfect pentru o cină în familie, parfumul florilor din jur completând atmosfera creată special pentru oamenii dragi sufletului. Ce să mai spunem de întâlnirile cu prietenii, cu care poți petrece un week-end fantastic! Nu trebuie să îți faci griji pentru cumpărături, magazinele de la parterul complexului au tot ce trebuie pentru o întâlnire reușită, de la băuturi fine până la cele necesare unei mese copioase. 

Din comunitatea prietenoasă creată la Atrium Garden, Iașul se vede ca într-un tablou plină de culoare, pictat de un artist care și-a așezat șevaletul pe una dintre terasele unde zgomotul marelui oraș nu ajunge niciodată sau ca într-o fotografie căzută dintr-un jurnal al celor care au ales liniștea și confortul unei locuințe în care se retrag după o zi zbuciumată și plină de griji, pe care le lasă la poarta complexului. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se majorează premiile la olimpiadele naţionale: Premiul I va fi 1.000 de lei

Redacția

Se majorează premiile la olimpiadele naţionale: Premiul I va fi 1.000 de lei

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a anunţat, joi, că în şedinţa de Guvern a fost adoptată o Ordonanţă privind majorarea premiilor pentru olimpiadele naţionale. Astfel, premiul I va fi 1.000 de lei, premiul 2 va fi de 700 de lei, premiul 3 de 500 de lei, iar menţiunea va fi de 300 de lei. În plus, se vor acorda burse de performanţă şi pentru elevii din sistemul privat care ajung să reprezinte România la olimpiadele internaţionale.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.