anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Veolia a lansat 4 licitații

GALERIE
veolia
 • veolia
- +

Veolia Energie Iaşi a lansat ieri patru licitaţii în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Una dintre proceduri face referire la achiziţia şi punerea în funcţiune a mai mult panouri solare pentru apă menajeră la CET Holboca. 

Acestea vor fi utilizate vara de către angajaţii centralei pentru activităţi curente, având în vedere că unitatea din Holboca este închisă în această perioadă. De menţionat că municipiul Iaşi beneficiază de apă caldă de la CET Tudor. Valoarea contractului, care se întinde pe parcursul unui an (proiect tehnic, achiziţie materiale, montaj, punere în func­ţiune), ajunge la 23.000 lei pentru şase panouri solare. O altă licitaţie, al cărei contract are o valoare de 54.000 lei, vizează întocmirea unui proiect tehnic pentru rea­lizarea capacităţii de descărcare şi depozitare a combustibilului lichid uşor de la cazanele de apă fierbinte (CET Tudor).

Nu în ultimul rând, celelalte două proceduri, cu o valoare cumulată a contractelor de 105.000 lei, fac referire la montarea unor echipamente la CET Holboca pentru contorizarea apelor evacuate (proiectare, achiziţie şi montaje) şi a unei instalaţii de clorinare pe circuitul de evacuare a apei uzate menajare. În cazul tuturor celor patru licitaţii, termenul de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate este 12 mai. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X