Veolia Energie anunţă demararea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2020 - 2021
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 04.12.2020

COMUNICAT DE PRESA

Veolia Energie anunţă demararea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2020 - 2021

GALERIE
Veolia
  • Veolia
- +

După analiza temperaturilor înregistrate în ultimele nopţi şi a previziunilor meteorologice pentru următoarele zile, Veolia Energie Iaşi anunţă derularea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2020-2021 în zilele de marti şi miercuri, respectiv 20-21 octombrie, în urma întrunirii condiţiilor prevăzute de Lege în acest sens (articolul 117 din Hotărârea de Guvern Hotărârea de Guvern 425/1994, când temperatura medie exterioara in intervalul orar 20:00 - 06:00, timp de trei zile consecutive este mai mică de zece grade Celsius).

 

Ca de obicei, vom lucra în regim de permanenţă, 24/24 ore, cu echipe suplimentare dedicate intervenţiilor de urgenţă, în cazul apariţiei unor avarii la instalaţiile interioare ale clienţilor.

Toate punctele şi modulele termice exploatate de Veolia funcţionează automat şi încep să furnizeze încălzire în momentul în care temperatura exterioară coboară sub 14 grade Celsius, aşa cum este înregistrată de senzorii exteriori montaţi la fiecare punct/modul termic. Atunci când temperatura exterioară depăşeşte 14 grade, punctele şi modulele termice se opresc automat, în aşa fel încât clienţii să beneficieze de încălzire exact când este nevoie, în funcţie de temperaturile exterioare.

Până în momentul de faţă, am început furnizarea căldurii către mai mulţi clienţi racordaţi direct la magistralele de termoficare şi alimentati prin modul termic individual. Este vorba despre instituţii de învăţământ (creşe, grădiniţe, licee), instituţii sanitare, hoteluri sau sedii de birouri.

Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numărul 0 800 800 123, gratuit în orice reţea fixă sau mobilă. De asemenea, alternativa de contact rămâne adresa de mail iasi@veolia.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O bombă cu ceas: veniturile curente se duc pe salarii şi pensii

Florin NICULA

O bombă cu ceas: veniturile curente se duc pe salarii şi pensii

Dacă nu vrem să îndatorăm peste măsură generaţiile viitoare, noul guvern ar trebui să înceapă o reformă a sectorului bugetar.

Filmuletul zilei

opinii

Când raţiunea trebuie să primeze

Alexandru CĂLINESCU

Când raţiunea trebuie să primeze

USR PLUS se prezintă drept partidul care se opune întregii „clase politice vechi”, un partid nou, tânăr şi, prin urmare, ferit de corupţie şi de interese meschine. Ar trebui totuşi să ţină seama de faptul că aşa cum nici tinereţea nu e numaidecât un avantaj, nici noutatea nu e un argument decisiv. Dacă vor cu adevărat să guverneze, useriştii nu o pot face decât alături de liberali. Iar imaginea de acum, a unei harţe permanente, nu e deloc de natură să-i mobilizeze pe alegători.

Halepologii

Radu POPESCU

Halepologii

Puţini au fost, mulţi au rămas!

Decembrie electoral

Nicolae CREŢU

Decembrie electoral

Ne plângem, adesea, de încă un rând de speranţe şi „asteptări”, investite în vot, spulberate însă de ceea ce a urmat acordării acelei încrederi la urne. De aceea unii „aleg” să nu mai aleagă. Dar nu aceasta e calea, nici într-un caz. Nu cu jelanii şi nici boicotând alegerile, din scepticism şi lehamite, se poate schimba ceva, în bine, cu adevărat. 

pulspulspuls

De ce se grăbeau Peni Hill şi Electricianul să facă şmenul până la alegeri?

De ce se grăbeau Peni Hill şi Electricianul să facă şmenul până la alegeri?

Vă povesteam noi ieri aicea la rubricuţă despre lovitura de palat ratată de liberalul boit Peni Hill şi Electricianul şăf opintit de la partidoi, care au tras şutul cu sete alaltăieri în şedinţoiul de CL, ca să pună ei un vice impus, dar mingea n-a mai ajuns la poartă de cât de bărbăteşte au putut trage în ea. 

Caricatura zilei

EURORGIE

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.