Veolia Energie Iași anunță noi modalități de plată ale facturii la apă caldă și căldură
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 11.04.2021

Comunicat de Presă

Veolia Energie Iași anunță noi modalități de plată ale facturii la apă caldă și căldură

GALERIE
Veolia
  • Veolia
- +

Veolia Energie Iași anunță noi modalități de plată ale facturii la energie termică, în condiții de maximă siguranță și confort pentru clienți. Astfel, în plus față de metodele deja existente, compania pune la dispoziția consumatorilor opțiuni de plată prin rețelele PayPoint și SelfPay, disponibile în supermarket-urile și hypermarket-urile din proximitatea locuințelor.

Începând cu data de 24 iulie 2020, clienții individuali și administrațiile de bloc pot achita sigur și simplu factura la apă caldă și căldură, prin intermediul punctelor de plată PayPoint și Stațiilor de Plată SelfPay din rețeaua Mega Image, magazinele partenere Profi și magazinele de cartier, prezentând factura sau pe baza codului de client. Noile modalități de plată au scopul de a reduce cât mai mult contactele neesențiale dintre clienți și angajați, în contextul recomandărilor autorităților de distanțare socială. 

Totodată, operatorul pune la dispoziția consumatorilor mai multe modalități de plată de la distanță, printre care ghișeele BRD, automatele de încasare ROBO din cadrul rețelei BRD, ordin de plată sau virament bancar în conturile înscrise pe factură sau transfer bancar online, prin internet banking sau phone banking, în aceleași conturi menționate în cuprinsul facturii.

Veolia Energie Iași tratează cu maximă seriozitate recomandările autorităților, adaptându-și modul de organizare și funcționare pentru a asigura continuitatea furnizării serviciilor esențiale clienților. Noile modalități de plată vin în întâmpinarea consumatorilor pentru a facilita plata la timp a facturii, într-un mod cât mai simplu și sigur, evitând astfel cumulările de datorii sau eventuale penalități. 

Pentru mai multe informații despre plata facturii la energie termică și noile modalități de plată puse la dispoziție de Veolia Energie Iași clienții pot apela Centrul de Relații cu Clienți la numărul 0800 800 123, gratuit în orice rețea fixă sau mobilă.


Grupul Veolia este un nume de referință la nivel global în gestionarea optimizată a resurselor. Prezent pe cinci continente cu peste 179.000 de angajați, Grupul dezvoltă și implementează soluții pentru gestionarea apei, deșeurilor și energiei, participând la dezvoltarea durabilă a orașelor și industriilor. Prin intermediul celor trei activități complementare ale sale, Veolia contribuie la dezvoltarea accesului la resurse, conservarea resurselor disponibile și reînnoirea acestora. 

În 2019, Grupul Veolia a furnizat servicii de apă potabilă unui număr de 98 de milioane de locuitori și servicii de canalizare pentru 67 de milioane, a generat aprox. 45 de milioane de megawați oră și a valorificat 50 de milioane de tone de deșeuri. În 2019, Veolia Environement (Paris Euronext : VIE) a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 27,189 miliarde de euro www.veolia.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Nicolae GRECU

Încercare pe înaintare, cu speranţe de transformare

Chiar dacă şansele sunt minime, demersul oamenilor de rugby ieşeni demonstrează că sportul acesta se încăpăţânează să existe, să renască şi să reziste în dulcele târg.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (III)

Sunt relevate în continuare explicaţiile etimologice aberante date unor termeni importanţi în limba română, precum cneaz şi voievod, şi concluziile istorice inadecvate rezultate din respectivele etimologii.

O Iubire şi nouă fericiri

pr. Constantin STURZU

O Iubire şi nouă fericiri

Când m-am decis să urmez Filosofia, licean fiind, cineva m-a trimis să discut cu un venerabil profesor din acest domeniu. "Care este preocuparea sau tema centrală a Filosofiei?", m-a întrebat dumnealui, încă de la primele cuvinte. "Fericirea!", am răspuns eu spontan. Profesorul s-a uitat puţin dezamăgit la mine: "Nu. Ci disputa dintre materialism şi idealism". 

Urbanismul slăbiciunilor

arh. Ionel OANCEA

Urbanismul slăbiciunilor

Frumuseţea urbei noastre datorează mult colinelor. Din mulţimea lor, Boris Crăciun identifică pe cele şapte semnificative: Repedea, Cetăţuia, Miroslava, Breazu, Copou, Ciric şi Tătăraşi. Centrul e dominat de mănăstirea Golia şi Mitropolie, iar pe cele din jur se ridică mănăstirile Cetăţuia şi Miroslava. Şi constructorii acestor monumente au avut în preocupare riscurile fundării pe terenurile instabile. 

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Conducere autonomă nivel 6

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.