Veolia racordează la sistemul centralizat un service auto, cu un consum cât un bloc
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Veolia racordează la sistemul centralizat un service auto, cu un consum cât un bloc

GALERIE
standard service company_chisinaului 25_bstandard service company_chisinaului 25_cstandard service company_chisinaului 25_a
 • standard service company_chisinaului 25_b
 • standard service company_chisinaului 25_c
 • standard service company_chisinaului 25_a
- +

Veolia Energie Iaşi racordează un imobil ce reprezintă o nouă categorie de clienţi pentru companie: un service auto. Potrivit oficialilor operatorului de termoficare, clădirea se află pe Calea Chişinăului şi are o suprafaţă de 400 mp.

„Noul client este în curs de conectare la sistemul centralizat şi va fi legat direct la magistrala 4 de termoficare prin conducte preizolate duble cu diametrul Dn 40 mm”, a declarat directorul comercial şi de comunicare al Veolia Energie, Ana-Maria Icătoiu. Aceasta a adăugat că alimentarea cu energie termică se va face printr-un modul termic individual cu o putere instalată de 125 kW, iar parametrii de funcţionare vor fi monitorizaţi în dispeceratul non-stop al Veoliei.

„Echipamentul este complet automatizat şi va permite clientului să fie alimentat permanent cu apa caldă şi, de asemenea, să pornească sau să oprească încălzirea oricând doreşte, reglând temperatura în funcţie de nevoile utilizatorilor”, a menţionat Icătoiu. Reprezentantul Veolia Energie a mai susţinut că racordarea la sistemul centralizat de încălzire va aduce service-ului auto economii de costuri de cel puţin 27% în comparaţie cu vechea soluţie pe gaze naturale. Consumul anual estimat al noului client Veolia este echivalentul unui bloc de 4 etaje, a mai spus oficialul operatorului de termoficare. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.