Verdict final pentru elevul care şi-a transformat prietenele de clasa a VIII-a în prostituate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Verdict final pentru elevul care şi-a transformat prietenele de clasa a VIII-a în prostituate

GALERIE
eleve_prostituate
  • eleve_prostituate
- +

De la un liceu ieşean acesta ajunge la un centru de detenţie pentru minori. Fetele care se prostituau erau de clasa a VIII-a

 

Magistraţii Curţii de Apel au dat verdictul final în procesul unor tineri care şi-au transformat prietenele în prostituate. Unul dintre proxeneţi, minor la data comiterii faptelor, a scăpat ceva mai ieftin. În cazul celui de-al doilea proxenet, pedeapsa a rămas neschimbată. Ambele victime erau minore, una dintre fete având doar 14 ani.

Conform rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT, prietena lui Alexandru David Dumitriu, elev la Liceul „Dimitrie Leonida”, ar fi avut iniţiativa prostituţiei, ca metodă de a câştiga uşor banii necesari pentru a locui împreună. Iniţial, tânărul a refuzat, dar ulterior a apelat la un prieten, Andrei Ionuţ Chiuda, pentru a-l ajuta. Acesta a închiriat un apartament în Tudor Vladimirescu, apoi în Piaţa Unirii, unde prietena lui Dumitriu se prostitua, împreună cu o amică a lui Chiuda. Ulterior, Chiuda a racolat încă o fată, E.A., în vârstă de doar 14 ani, tot în scopul practicării prostituţiei.

Cei doi au fosst trimişi în judecată în august anul trecut. Tribunalul l-a condamnat pe Chiuda la 6 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare pentru trafic de minori, iar pe Dumitriu la internarea într-un centru de detenţie pentru minori pe o perioadă de 3 ani şi 6 luni pentru trafic de minori şi deţinere de droguri în vederea consumului propriu, întrucât la percheziţia domiciliară se găsiseră la acesta şi 0,22 grame de cannabis. În apel, magistraţii au dispus reducerea cu două luni a pedepsei aplicate lui Dumitriu, contestaţia depusă de Chiuda fiind respinsă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

În atenția DIICOT

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.