anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial (P)

Verifică-ți anual starea de sănătate!

GALERIE
recumedis
 • recumedis
- +

Pentru că întotdeauna este mai uşor şi mai ieftin să previi decât să tratezi, medicii recomandă ca la început de an să fie făcute o serie de analize medicale extrem de importante pentru menţinerea sănătăţii. Chiar dacă te simţi bine şi ştii că n-ai o problemă de sănătate, tot este bine să-ţi faci aceste teste în fiecare an. Unele boli apar fără niciun avertisment!

Detectarea timpurie a bolilor este primul pas spre o vindecare rapidă și eficientă, fără a marca negativ, pe termen mediu și lung, starea generală a pacientului.

Hemoleucograma completă este unul din testele de laborator cel mai frecvent solicitate. Aceasta face parte din analizele uzuale, pe care fiecare persoană ar trebui să le facă cel puțin o dată pe an.

Aceasta reprezintă adesea primul pas în stabilirea stării generale de sănătate a unui individ sau în diagnosticarea și monitorizarea diverselor afecțiuni cum ar fi anemii, leucemii, infecții acute, inflamații, malnutriție, deshidratare.

Hemoleucograma completă constă în analiza elementelor celulare ale sângelui: eritrocite (hematii, globule roșii), leucocite (globule albe), trombocite (plachete).

Laboratorul de analize Recumedis vine în întâmpinarea pacienților cu o gamă complexă de investigații paraclinice efectuate prompt, în numeroase specialități, la standarde înalte de calitate, cu scopul de a satisface cele mai diverse și exigente cerințe. Echipa laboratorului tratează cu profesionalism și eficiență fiecare pacient.

În cadrul laboratorului de analize Recumedis se pot efectua investigații paraclinice gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, în limita fondurilor lunare disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dar și contra cost. Laboratorul de analize medicale Recumedis efectuează o gamă largă de analize din următoarele specialități: hematologie, biochimie, imunologie și microbiologie.

Personalul laboratorului vă așteaptă cu aparatură și tehnici moderne de procesare a analizelor, într-un spațiu dotat și amenajat în conformitate cu toate cerințele europene din domeniu.

Laboratorul de analize Recumedis este parte a grupului de firme Iașisting și se află în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii și informații se pot obține la tel. 0332/882865 (int.103), fax 0332/882932, mail secretariat@recumedis.ro sau pe www.recumedis.ro.
Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.