Verifică-ți partenerii din Iași cu ajutorul listei firmelor din județ (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Verifică-ți partenerii din Iași cu ajutorul listei firmelor din județ (P)

GALERIE
image1
  • image1
- +

Dorești să închei un parteneriat cu o firmă din Iași? Ai deja parteneri de afaceri în orașul celor șapte coline sau din județ? E important să ai o imagine de ansamblu asupra partenerilor și potențialilor tăi parteneri de business.

Stabilitatea business-ului tău depinde și de situația financiară a partenerilor pe care îi ai, mai ales în perioadele de nesiguranță economică, precum cea pe care o traversăm.

Ce informații te ajută să înțelegi situația unei firme și cum le accesezi?

Pentru a înțelege care este situația partenerilor tăi, ai nevoie de informații de date despre firme precum situația datoriilor la stat, a dosarelor în justiție, cele existente în Buletinul Procedurilor de Insolvență sau analiza indicatorilor financiari.
Toate aceste date le poți accesa consultând diverse portaluri ale instituțiilor publice. De pe site-ul Ministerului Finanțelor poți afla, de exemplu, informații în legătură cu activitatea firmelor de interes. 

Bilanțurile depuse periodic, evidențele operative cu privire la restanțele la bugetul de stat – toate aceste date sunt publicate pe acest portal. Site-ul ANAF – Agenția Națională de Administrare Fiscală – îți oferă date cu privire la obligațiile fiscale restante. De pe site-ul Ministerului Justiției ai date cu privire la procesele în desfășurare ale unei anumite companii. 

Pentru a le căuta manual însă, trebuie să cunoști informații detaliate, așa cum sunt reprezentații companiei, obiectul dosarului sau numele instanței. Există și alte site-uri de unde vei extrage informații de interes: cel al ONRC (Oficiul Național al Registrului Comerțului) sau website-ul companiei de interes.
Vorbim despre un proces laborios, care necesită timp și resurse. Să faci toate aceste căutări în legătură cu mai mulți parteneri de afaceri se poate dovedi contraproductiv. Îi poți selecta și căuta pe cei mai importanți, dar și în acest caz ai nevoie de timp pentru a aduna toate informațiile importante. 

În plus, dacă există riscuri legate de ceilalți parteneri de afaceri, mai mici, dar care pot afecta stabilitatea propriei companii?

Cel mai simplu este, în acest caz, să alegi să monitorizezi activitatea partenerilor prin intermediul unui portal dedicat informațiilor despre firmele din România, așa cum este InfoQuick. 

Consultând lista firmelor pe județe – sau căutând compania respectivă după denumire sau CUI – vei înțelege rapid care este situația unui partener de afaceri și dacă există sau nu riscuri legate de acesta.

Consultă datele despre societăți în lista firmelor din Iași oferită de portalul InfoQuick

InfoQuick este portalul specializat în informații despre firme, care îți oferă, rapid și simplu, datele financiare și cele referitoare la comportamentul de plată al partenerilor tăi. 
Ai la dispoziție o listă a firmelor pe județe, de unde poți accesa lista firmelor din Iași și găsi partenerul de care ești interesat. În plus, InfoQuick îți oferă și o listă a firmelor grupate pe domenii de activitate, de unde poți selecta o serie de potențiali parteneri de business de încredere din Iași.

În acest fel, îți faci o imagine rapidă cu privire la firmele de care ești interesat. Reduci la minim timpul dedicat monitorizării partenerilor, în timp ce te asiguri că înțelegi situația lor și eventualele riscuri legate de aceștia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pandemos

Cătălin ONOFREI

Pandemos

Profitorii şi (de)mobilizaţii.

Filmuletul zilei

opinii

Răul învinge

Briscan ZARA

Răul învinge

Răul învinge aproape de fiecare dată pentru că noi, oamenii, îl supraestimăm. Victoria binelui poate fi cel mult de moment, dar pe termen lung se dovedeşte mereu că răul îşi revendică izbânda înzecit. Şi asta numai din cauza reacţiei noastre, a oamenilor, la spaimă.

Câţi (mai) suntem?

Ciprian IFTIMOAEI

Câţi (mai) suntem?

Un răspuns din perspectiva statisticii oficiale.

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mihai DORIN

Cearta cu istoria. Cazul Octavian Goga

Mai bine mai târziu decât niciodată, s-a dezvelit la Iaşi, în contextul Centenarului Marii Uniri, un bust al lui Octavian Goga. Corifeii revizionismului progresist au reacţionat nervos. Nu mai este loc pentru ctitorii Marii Uniri şi ai ideii naţionale, dacă nu corespund grilei lor de lectură. Câteva generaţii de români au crescut cu versurile, ideile şi idealurile lui O. Goga, crezând în România şi datorită geniului poetului „patimii noastre”. A venit se pare vremea să curmăm această tradiţie periculoasă şi să-l sacrificăm din nou pe Goga. Comuniştii nu au procedat altfel.

pulspulspuls

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Are sau nu Iaşul om ca să-l ungă ministru plin? Madam, aveţi legătura!

Auzim că s-a discutat la vârf în coaliţie, mai ales ieri, ca ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să fie schimbat din funcţie în urma gafelor, chiar dacă discutabile, din ultima perioadă. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.