Verificarea stării de sănătate, o prioritate! Recumedis vă așteaptă la Laboratorul de analize medicale!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Verificarea stării de sănătate, o prioritate! Recumedis vă așteaptă la Laboratorul de analize medicale!

GALERIE
1
  • 1
- +


 

Pentru că întotdeauna este mai uşor şi mai ieftin să previi decât să tratezi, medicii recomandă periodic, cel puțin o data pe an, să fie făcute o serie de analize medicale extrem de importante pentru menţinerea sănătăţii.

Efectuarea analizelor medicale periodice este un pas important, din păcate adesea ignorat, în prevenția și tratarea cu maximum de succes a afecțiunilor de orice tip

Întrucât sănătatea este pe primul loc, venim în întâmpinarea pacienților prin laboratorul de analize Recumedis, cu investigații paraclinice complexe, efectuate prompt, în numeroase specialități, la standarde înalte de calitate, cu scopul de a satisface cele mai diverse și exigente cerințe. Echipa laboratorului tratează cu profesionalism și eficiență fiecare pacient.

În cadrul laboratorului de analize Recumedis se pot efectua investigații paraclinice gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, în limita fondurilor lunare disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dar și contra cost. Laboratorul de analize medicale Recumedis efectuează o gamă largă de analize din următoarele specialități: hematologie, biochimie, imunologie și microbiologie.

Laboratorul este parte integrată a grupului de firme Iașisting, companie cu o vastă experiență în lucrul cu clienții persoane juridice. În acest sens, persoanele juridice pot beneficia și de serviciile cabinetului de medicina muncii Recumedis, care activează în strânsă legătură cu laboratorul de analize.

De asemenea, persoanele fizice pot beneficia de profesionalismul și dedicarea personalului din cadrul laboratorului, pregătit să răspundă celor mai diverse și exigente solicitări, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai eficiente rezultate.

Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatură și tehnică modernă, deținând certificare RENAR SR EN ISO 15189:2013, activând într-un spațiu dotat și amenajat în conformitate cu toate cerințele europene din domeniu.

Accesând site-ul nostru www.recumedis.ro, puteți afla gama de analize pe care le puteți efectua sau puteți adresa întrebări specialiștilor noștri conectați online pentru dumneavoastră.

Laboratorul de analize Recumedis este parte a grupului de firme Iașisting și se află în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii și informații se pot obține la tel. 0332/882865 (int.103), fax 0332/882932, mail secretariat@recumedis.ro sau pe www.recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.