anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Verificarea stării de sănătate, o prioritate! Recumedis vă așteaptă la Laboratorul de analize medicale!

GALERIE
1
  • 1
- +


 

Pentru că întotdeauna este mai uşor şi mai ieftin să previi decât să tratezi, medicii recomandă periodic, cel puțin o data pe an, să fie făcute o serie de analize medicale extrem de importante pentru menţinerea sănătăţii.

Efectuarea analizelor medicale periodice este un pas important, din păcate adesea ignorat, în prevenția și tratarea cu maximum de succes a afecțiunilor de orice tip

Întrucât sănătatea este pe primul loc, venim în întâmpinarea pacienților prin laboratorul de analize Recumedis, cu investigații paraclinice complexe, efectuate prompt, în numeroase specialități, la standarde înalte de calitate, cu scopul de a satisface cele mai diverse și exigente cerințe. Echipa laboratorului tratează cu profesionalism și eficiență fiecare pacient.

În cadrul laboratorului de analize Recumedis se pot efectua investigații paraclinice gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, în limita fondurilor lunare disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dar și contra cost. Laboratorul de analize medicale Recumedis efectuează o gamă largă de analize din următoarele specialități: hematologie, biochimie, imunologie și microbiologie.

Laboratorul este parte integrată a grupului de firme Iașisting, companie cu o vastă experiență în lucrul cu clienții persoane juridice. În acest sens, persoanele juridice pot beneficia și de serviciile cabinetului de medicina muncii Recumedis, care activează în strânsă legătură cu laboratorul de analize.

De asemenea, persoanele fizice pot beneficia de profesionalismul și dedicarea personalului din cadrul laboratorului, pregătit să răspundă celor mai diverse și exigente solicitări, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai eficiente rezultate.

Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatură și tehnică modernă, deținând certificare RENAR SR EN ISO 15189:2013, activând într-un spațiu dotat și amenajat în conformitate cu toate cerințele europene din domeniu.

Accesând site-ul nostru www.recumedis.ro, puteți afla gama de analize pe care le puteți efectua sau puteți adresa întrebări specialiștilor noștri conectați online pentru dumneavoastră.

Laboratorul de analize Recumedis este parte a grupului de firme Iașisting și se află în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii și informații se pot obține la tel. 0332/882865 (int.103), fax 0332/882932, mail secretariat@recumedis.ro sau pe www.recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Otravă şi prostie veche (I)

Cătălin ONOFREI

Otravă şi prostie veche (I)

Recurgeţi la următorul experiment mental: închipuiţi-vă că, în mai 1990, Ion Iliescu şi FSN au luat decizia istorică de a nu mai intra în lupta electorală.

Filmuletul zilei

opinii

Într-o bună zi…

Briscan ZARA

Într-o bună zi…

Anii trec, corpul îmbătrâneşte, voinţa se diminuează şi mai mult, iar la un moment dat chiar spui fără să îţi dai seama că nu mai poţi fizic face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Nu te mai ţin balamalele. Nu mai poţi urca pe munte, nu mai poţi alerga, nu mai poţi înota, nici măcar nu mai poţi sta treaz mai târziu de ora 23, nimic. Ai amânat până ce le-ai anulat.

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Consolidarea democraţiei reprezintă un proces eminamente focalizat pe îndeplinirea unor standarde politice: alegeri libere şi corecte, independenţa mass-media, guvernare democratică (stat de drept, eficienţă, transparenţă, corectitudine în alocarea şi cheltuierea fondurilor publice, echidistanţă, imparţialitate), societate civilă, justiţie independentă, combaterea eficientă a corupţiei. 

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Mihai DORIN

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Sau cum Turcia sfidează lumea creştină.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Informaţii interesante ne parvin recent din lumea biznisului ieşean, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Cu Satelitu

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.