cursuri de testare, testare manuala, testare automata, software testing, automation, testing, cursuri, practica, cursuri cu practica pe bune, IT, reconversie, programare, .NET, java, infrastructura, infrastructure, devops, development, iasi, scoala, academie, academia prietenoasa de IT

" />
anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

Wantsome Transformations

Veronica - de la proiectant la junior programmer la Continental

„Hard work beats talent when talent doesn't work hard!”

GALERIE
wantsome_cover-unubalan_caulea_veronica1IMG_9172--nouIMG_9229--nouIMG_9235-unuIMG_9247--unuIMG_9253--nouwantsome-poster
  • wantsome_cover-unu
  • balan_caulea_veronica1
  • IMG_9172--nou
  • IMG_9229--nou
  • IMG_9235-unu
  • IMG_9247--unu
  • IMG_9253--nou
  • wantsome-poster
- +

Când am gândit cursurile Wantsome, am vrut ca ele să fie despre transformări, așa că am adăugat toate ingredientele pe care le-am știut noi pentru a vedea cum aceste transformări chiar se întâmplă.

Am strâns în același loc traineri cu experiență, ore de practică, informații valoroase, cursanți gata să-și desfacă aripile și apoi ne-am apucat de treabă.

Iar transformările oamenilor sunt fascinante. Am lansat primele două module în luna mai iar acum avem deja cinci cursanți angajați și foarte fericiți. Iar fericirea este cu atât mai mare cu cât ei au pășit în sălile de curs Wantsome ca oameni care abia știau ce înseamnă testare și au ieșit de aici testeri de profesie.

Balan Caulea Veronica este unul dintre ei:

Domeniul meu de bază este Construcții, după terminarea facultății am profesat ca inginer proiectant de structuri timp de 7 ani, timp în care am avut parte de multe provocări dar și de multe realizări! Apoi am primit cel mai frumos cadou de la viață, o minunăție de copil care mi-a schimbat  gândirea la 180 de grade. Atunci am realizat că schimbarea poate aduce minuni în viața fiecăruia. Destinul a vrut să aflu despre proiectul Wantsome, și cu încredere și emoție am aplicat pentru cursurile de testare manuală. Motivul pentru care am aplicat a fost pentru a ieși din zona de confort, eram împlinită profesional pe partea de proiectare, dar îmi doream mai mult!

Încă de la început, ne-a fost clar că vom primi în sălile noastre de curs oameni curajoși, care vor să facă o schimbare în viețile lor, iar acest lucru nu este deloc ușor. Așa că ne-am propus să scoatem curajul la suprafață, să-i dăm aripi și să-l transofmrăm în unul dintre marile atuuri ale cursanților noștri.

Și așa am ajuns să fac parte din lumea Wantsome, o lume total nouă, cu multe alte provocări și perspective de viitor! Încă de la primele cursuri, trainerii, niște oameni deosebiți, au avut grijă să ne modeleze gândirea în direcția corectă. M-a atras atmosfera prietenoasă, răbdarea cu care mi s-a răspuns la orice întrebare, comunicarea clară și pasiunea trainerilor pentru ceea ce fac. Consider că acest curs nu îți oferă doar niște cunoștințe tehnice referitoare la testare, ci îți transmite o energie pozitivă prin care prinzi curaj să avansezi în direcția care îți place, contribuie la dezvoltarea ta personală, și creează o nouă versiune a ta mai bună!

Veronica este un om conștiincios, care știe ce vrea și nu se dă în lături de la munca intensă pentru a-și atinge obiectivele. Ea s-a implicat activ la cursuri, și-a făcut cuminte temele, ne-a ascultat sfaturile și ne-a lăsat să o ghidăm, lucru pentru care îi suntem recunoscători.

Ea și-a găsit un job pe placul său, în urma cursurilor Wantsome:

Astfel, cu o stare de spirit extrem de pozitivă am început să depun CV-uri în domeniul IT, și în urma unor interviuri am fost acceptată la un Entry Training Program de C Embedded, platit,  organizat de Continental România.

Și-a descoperit și pasiunea în domeniul testării și are și un plan de carieră:

Momentan mi-am stabilit următoarele țeluri: să activez în compania Continental ca  Software developer sau ca Software Tester, pentru ca mai apoi să-mi consolidez o carieră în Quality Assurance management. În viitor, din punct de vedere profesional, îmi doresc să acumulez cât mai multe cunoștințe pentru a pune în practică ideile mele.

Pe 9 octombrie, începem o nouă sesiune de cursuri iar înscrierile sunt deschise. De data aceasta, pe lângă cursurile de testare manuală și testare automată, am adăugat trei cursuri noi: Programare Java, Programare .NET și Infrastructure.

Înscrie-te și tu și începe procesul de transormare pe care ți-l dorești!

Pe Veronica o poți contacta personal pentru a-ți împărtăși din experiența Wantsome.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri