anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Vezi dacă vei mai avea loc de parcare gratis! Nouă licitații în perioada următoare

GALERIE
licitatie parcare Iasi
 • licitatie parcare Iasi
- +

Nouă licitaţii pentru parcare lângă bloc.

Primăria a lansat mai multe licitaţii pentru închirierea de locuri de parcare. În total, sunt nouă astfel de proceduri: şapte au fost anunţate pentru luna septembrie, iar două pentru luna octombrie. Toate licitaţiile vor fi organizate virtual, prin intermediul aplicaţiei WhatsApp.

Prima procedură va avea loc pe 2 septembrie şi vizează închirierea a 30 de locuri de parcare de pe bld. Primăverii 25 (blocurile T1, T2, T3, A6 şi C1).

Pe 10 septembrie, cei care locuiesc în zona bld. Primăverii 21 (blocurile A5, G6, D3, D3A şi D2B) vor putea licita pentru alte 31 de locuri de parcare.

Pe 15 septembrie vor fi organizate cinci licitaţii la următoarele parcări de reşedinţă: str. Sarmisegetuza 2A (3 locuri pentru blocurile D1-1, D1-2, D1-3, 260, 260A , 253, 261), str. Roman Vodă 18 (un loc pentru blocurile A5, A6, S1, J2, F2 şI F2BIS), şos. Naţională 46A (2 locuri pentru blocurile A2, A3, A4, D5, C6 şi C7), bld. Nicolae Iorga 37 (3 locuri pentru blocurile N2, H2, X3 şi P5) şi pe str. Atelierului 5 (5 locuri pentru blocurile A9 colţ, A10 şi A11).

Ambele proceduri propuse pentru luna octombrie (în zilele de 1 şi 10) fac referire la acelaşi amplasament: şos. Naţională 194. Aici sunt disponibile 47 de locuri de parcare, şi este vorba despre proceduri care au fost suspendată în luna martie, când a fost instaurată starea de urgenţă în ţară. În acest caz pot participa acele persoane care s-au înscris până la 12 martie la licitaţii şi au făcut dovada că locuiesc în unul dintre blocurile de apropiere (C3, C2, C1, A1, B, D).

Detalii despre fiecare procedură menţionată mai sus pot fi consultate pe site-ul Primăriei Iaşi la secţiunea de „licitaţii“.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.