anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 03.02.2023

Advertorial

Vezi site-ul Unicorn Agency pentru a descoperi ce presupune videochatul de acasă (P)

GALERIE
videochat-de-acasa-unicorn-agency_6
 • videochat-de-acasa-unicorn-agency_6
- +

Videochatul este o industrie tot mai căutată în zilele noastre și este lesne de înțeles de ce. Veniturile ce pot fi câștigate aici depășesc cu mult salarul minim pe economie, iar dacă vorbim despre munca în sine, nu este atât de grea. Desigur, industria vine cu anumite cerințe specifice însă nu sunt atât de complicate. Cert este că munca este destul de flexibilă, privind programul, cât și locația de unde să se desfășoare activitatea. 

Sunt studiouri care oferă serviciul de remote, adică modelele de videochat să lucreze de acasă. Un lucru este cert, videochatul vine cu oportunități avantajoase pentru cei care doresc să își înceapă o carieră în acest segment. 

În plus, videochatul nu mai este un subiect tabu, asta pentru că opinia publică a înțeles că nu este vorba decât despre a comunica în mediul online cu membrii din alte țări. Sunt spre exemplu persoane care nu doresc să apeleze la psihologi atunci când întâmpină anumite probleme, însă preferă să comunice cu un model de videochat de la distanță. De ce? Pentru că toate aceste lucruri rămân confidențiale. 

Cu ce cerințe vine industria de videochat 

Dacă vorbim despre alte joburi, acestea cer de regulă experiență în domeniu. Ori pentru studenții care abia au ieșit de pe băncile școlii sau facultății, acest lucru este imposibil. În plus, aici vorbim oarecum despre un paradox. Atât timp cât nimeni nu angajează o persoană fără experiență aceasta nu poate fi dobândită astfel. 

Industria de videochat nu cere experiență. Sunt dispuși să ofere traininguri pentru ca modelele să învețe toate secretele ce stau la baza acestei industrii. O cerință din partea studiourilor se referă la nivelul de cunoștință a limbIi engleze. Având în vedere că la bază este comunicarea, acesta se desfășoară în limba engleză cu membrii din alte țări. Însă și aici studiourile oferă cursuri de limbă engleză angajatelor. 

Unicorn Agency, printre topurile preferințelor 

Nu în toate orașele din țară există studiouri de videochat, însă acest lucru nu este neapărat un impediment. Unicorn Agency spre exemplu oferă modelelor posibilitatea de a lucra și de acasă indiferent de orașul în care se află - vezi site-ul Unicorn Agency pentru aceste detalii. 

Este unul din serviciile pe care modelele le caută. În plus, programul de muncă este unul destul de flexibil, chiar dacă presupune o organizare ca și în cadrul muncii într-un studio. 

Cerințele pentru a lucra însă de acasă sunt puțin diferite. Modelele pentru început trebuie să investească în câteva echipamente de ultimă generație pentru ca rezultatele să fie excelente. Aici vorbim despre calculator, lumini, microfon, cameră.

În plus și decorul din cameră este un element extrem de important. Camera trebuie să fie aranjată cu bun gust, asta pentru că un decor cât mai frumos pe fundal, vine și cu câștiguri mult mai mari. 

Cert este că Unicorn Agency oferă în permanență suport modelelelor care lucrează de acasă. 

Așadar, poți să vezi ce presupune videochatul de acasa accesând pagina celor de la Unicorn Agency. Au o secțiune special dedicată acestui subiect.

Date de contact:

hello@unicornagency.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Viaţa publică românească în derivă

Alexandru CĂLINESCU

Viaţa publică românească în derivă

Au trecut doar câţiva ani de la marile demonstraţii de protest împotriva unor legi care urmăreau exonerarea unor infractori sus-puşi; astăzi, miile, zecile de mii de protestatari de odinioară par complet apatici, deşi ar avea nu o dată motive să iasă în stradă. Blazare? Resemnare? Indiferenţă? Evident că această lipsă de reacţie le dă guvernanţilor sentimentul impunităţii, ceea ce nu anulează însă teama că s-ar putea confrunta cu mişcări de protest.

opinii

Amfiteatrul Emil Brumaru la Colegiul Naţional

George PLEȘU

Amfiteatrul Emil Brumaru la Colegiul Naţional

Ar fi păcat ca cel mai iubit poet specializat în îngeri, întâmplător absolvent al liceului, să nu fie omagiat în spaţiul care marchează atât de multe momente importante din viaţa fiecărui adolescent care are privilegiul de a-i trece pragul. Măcar pentru următorii 75 de ani.

Iată de ce a fost Mitropolitul pe scenă

pr. Constantin STURZU

Iată de ce a fost Mitropolitul pe scenă

La recenta aniversare, pe 24 ianuarie 2023, a Unirii Principatelor Române, s-au trezit (în deja „buna” tradiţie woke!) unii să pună sub semnul întrebării prezenţa Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei pe scena din Piaţa Unirii, la momentul discursurilor festive. Motivul? „Biserica Ortodoxă s-a opus Unirii Principatelor”. 

În contra direcției noii legi a învățământului

Lucia-Gabriela MUNTEANU

În contra direcției noii legi a învățământului

Actuala variantă a proiectului de lege a învățământului prevede desființarea specializării învățătoare/ învățător din statutul de funcționare a liceelor și colegiilor pedagogice, școli din domeniul vocațional. Am afirmat argumentat în repetate rânduri, în spațiul public, ca profesoară de patru decenii la Școala Normală „Vasile Lupuˮ din Iași, că ar fi o greșeală, o nedreptate, o discriminare în raport cu celelalte tipuri de licee vocaționale, o lipsă de viziune în politica educațională, o intervenție brutală și lipsită de beneficii în continuarea unei tradiții educaționale vii și nu moarte, tradiția normalistă, în stare să slujească cea mai stringentă modernitate.

pulspulspuls

Săriţi, oameni buni: nea Măricel i-a şterpelit lui dom’ Costel marfa electorală de sub nas!

Săriţi, oameni buni: nea Măricel i-a şterpelit lui dom’ Costel marfa electorală de sub nas!

Chiar aşa s-a întâmplat, dragi telespectatori: nea Măricel, şeful de la partidoiul ieşean, a profitat se pare de faptul că menistrul Sănătăţii e pe tarlaua lui la Bucureşti şi i-a şterpelit lui dom’ Costel, şeful liberalilor ieşeni, o marfa electorală toată numai macră, bună de chiftele în campanie, chiar de sub nas!

Caricatura zilei

Pițuțurlică

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.