Vicepreşedintele PSD Iaşi le cere colegilor să-l voteze pe Mihai Fifor

sâmbătă, 29 iunie 2019, 11:08
2 MIN
 Vicepreşedintele PSD Iaşi  le cere colegilor să-l voteze pe Mihai Fifor

Vicepreşedintele PSD Iaşi, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegaţi la Congresul PSD, să îl voteze pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului. „Această poziţie importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată”, a spus Stanciu.

Vicepreşedintele PSD Iaşi, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegaţi la Congresul PSD, să îl susţină pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului. „Îmi permit, în calitate de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD, să recomand colegilor mei care vor fi delegaţi la Congres, susţinerea candidaturii domnului Mihai Fifor, actual preşedinte al Consiliului Naţional şi fost ministru al Apărării Naţionale, pentru postul de secretar general al PSD. Această poziţie importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată pentru că, altfel, vom suferi alte eşecuri dureroase”, a spus Cristian Stanciu, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta crede că este bine, la fel ca în alte ţări europene, ca liderul partidului să fie şi şef al Guvernului. „În acelaşi context al alegerilor interne, cred că preşedintele partidului aflat la guvernare trebuie să fie şi prim-ministru al Guvernului României. Un astfel de model în care liderul politic este şi premier a făcut carieră în majoritatea ţărilor europene”, a mai spus vicepreşedintele PSD Iaşi.

El mai crede că viitorul vicepreşedinte al PSD la nivelul Regiunii Nord-Est trebuie să provină din organizaţia judeţeană Iaşi. „În acest fel, PSD va redeveni un partid naţional, având la vârf şi reprezentanţi din toate centrele regionale ale ţării”, se mai arată în comunicatul semnat de Cristian Stanciu. La Bucureşti are loc sâmbătă Congresul Extraordinar la PSD, în care social-democraţii îşi vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii