Viceprimarul Juravle îl susţine pe premierul Cîţu la alegerile din PNL

sâmbătă, 10 iulie 2021, 01:50
2 MIN
 Viceprimarul Juravle îl susţine pe premierul Cîţu la alegerile din PNL

Un nou lider al PNL Iaşi se pronunţă în favoarea sprijinirii la şefia partidului pe premierul Florin Cîţu. Viceprimarul Daniel Juravle a declarat ieri, invitat fiind în studioul ZDI TV, că votul său la Congresul PNL din toamnă va fi pentru actualul premier Florin Cîţu. 

„Voi merge de partea baricadei care va promite proiecte pentru Iaşi, iar, în acest moment, cel care promite proiecte pentru Iaşi şi conduce guvernul României este Florin Cîţu. Este un vot al meu, să înţelegem acest lucru. Nu mi se pare deloc nelalocul lui să avem fiecare în filială păreri proprii pentru ca asta înseamnă democraţie şi din acest motiv suntem un partid liberal”, a declarat viceprimarul Daniel Juravle la ZDI TV.

Vedeti declaratiile viceprimarului aici

Afirmaţia liberalului vine în condiţiile în care, în prezent, părerile sunt împărţite în filială: unii îl susţin pe Ludovic Orban, alţii pe Florin Cîţu. În martie 2021, a existat şi o decizie unanimă în biroul judeţean de conducere a PNL în favoarea lui Orban. Dar, între timp, de la conducerea PNL s-a retras Costel Alexe (principalul aliat al lui Orban), iar, recent, a fost ales un nou preşedinte al filialei în persoana deputatului Alexandru Muraru. „Îl susţin pe Florin Cîţu în competiţia internă pentru funcţia de preşedinte al PNL”, a anunţat recent Muraru.

În context, amintim că organizaţia judeţeană a PNL Iaşi se află pe poziţia a cincea în ţară după numărul de delegaţi în rândul tuturor filialelor din ţară. Din acest motiv, modul în care organizaţia de la Iaşi se va raporta la alegerile din toamnă poate conta în alegerea noului preşedintele al partidului la nivel central.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii