VIDEO: A fost inaugurată Sala Aurel Luca la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 22.09.2021

VIDEO: A fost inaugurată Sala Aurel Luca la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi

GALERIE
inaugurare sala aurel luca ccs iasi (1)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (2)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (3)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (4)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (5)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (6)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (7)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (8)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (9)inaugurare sala aurel luca ccs iasi (10)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (1)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (2)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (3)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (4)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (5)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (6)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (7)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (8)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (9)
 • inaugurare sala aurel luca ccs iasi (10)
- +

Evenimentele organizate de către Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi (CCS) cu ocazia împlinirii a 60 de ani de activitate au început astăzi.

În cadrul conferinţei de deschidere, directorul CCS, Bogdan Cruceanu, a oferit premiul pentru câştigătorul concursul organizat de către Casa de Cultură a Studenţilor.

La conferinţa de deschidere au participat şi reprezentanţi ai ligilor studenţeşti din Iaşi, ligi care s-au implicat, de asemenea, în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia împlinirii celor 60 de ani de activitate ai Casei de Cultură a Studenţilor.

Astfel, au participat reprezentanţi ai USR, ANOSR şi UNSR, care au precizat importanţa existenţei Casei de Cultură pentru activităţile desfăşurate de organizaţiile studenţeşti.

După conferinţa de presă, în prezenţa soţiei regretatului regizor Aurel Luca, a avut loc inaugurarea Sălii Aurel Luca şi a colţului dedicat activităţii acestuia.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

AUKUS: o ofertă de nerefuzat

Lucian DÎRDALA

AUKUS: o ofertă de nerefuzat

Este greu de crezut că relaţia instituţională a UE cu Australia va rămâne aceeaşi, în condiţiile în care Franţa ar putea bloca în Consiliu viitorul acord de liber schimb, aflat în faza finală a negocierilor.

Filmuletul zilei

opinii

Lecţia 9/11

Florin CÎNTIC

Lecţia 9/11

Deşi, pentru români, 11 septembrie ar fi trebuit să rămână în istorie drept data cuceririi Plevnei (în 1877), noi nu vom putea uita, totuşi, ziua de 11/09 a anului 2001. Poate nu ar fi rău să medităm la sângeroasa lecţie care a fost servită atunci lumii civilizate.

După liceul militar

Radu PĂRPĂUȚĂ

După liceul militar

... Am venit cu coada între picioare de la liceul militar. Am pierdut un an. De ce? S-a întâmplat aşa (dar eu nu cred că s-a întâmplat, am aproape convingerea că a fost premeditat, să mă înveţe minte să nu mă mai retrag de la măreţul liceu) pentru că s-a întârziat cu trimiterea situaţiei mele la învăţătură de la liceul milităros. În aceste condiţii, directorii de la liceele din Iaşi nu au acceptat să mă înscriu. Tata a încercat la mai multe licee - nimic.

Rarităţi la Festivalul „George Enescu”

Alex VASILIU

Rarităţi la Festivalul „George Enescu”

Concertele ordonate vineri, sâmbătă, duminică şi luni au prilejuit audiţii unice pentru că opus-urile prezentate ajung extrem de rar sau nu ajung deloc pe scenele noastre de concert. Un prim argument a aparţinut ansamblului Les Dissonances, avându-l ca dirijor şi solist la vioară pe David Grimal.

pulspulspuls

Una vorbeşte la Bucale, alta gavareşte pentru noi în târg...

Una vorbeşte la Bucale, alta gavareşte pentru noi în târg...

Dom’le, oare ce mănâncă, ce bea, sau poate ce fumează dom’ premare Mihăiţă de le serveşte cu atâta nonşalanţă prin interviuri din afara Iaşului încât îngheaţă apele, nu alta, dar parcă îi ia şi pe toţi de gogomani, imaginându-şi că nu ştie lumea ce şi cum? 

Caricatura zilei

George, prietenul paharului

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.