VIDEO: A fost lansată monografia spitalului “Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi. S-a lucrat aproape doi ani!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

VIDEO: A fost lansată monografia spitalului “Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi. S-a lucrat aproape doi ani!

GALERIE
Zilele spitalului de NeurochirurgieZilele spitalului de Neurochirurgie1
  • Zilele spitalului de Neurochirurgie
  • Zilele spitalului de Neurochirurgie1
- +

Astăzi încep lucrările Conferinţei de Neuroştiinţe Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgenţă “Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi, cea mai importantă manifestare ştiinţifică medicală, organizată an de an în luna octombrie, de colectivul medical al Spitalului de Neurochirurgie.

Peste 300 de participanţi şi-au anunţat prezenţa zilele acestea în Iaşi, la această ediţie în An Centenar, a conferinţei, cu titulatura TRECUT, PREZENT şi VIITOR în NEUROŞTIINŢE ÎN ANUL CENTENAR 2018, eveniment la care vor susţine prezentări aproximativ 200 de invitaţi speciali, din cele mai mari centre universitare din tară, din diferite specialităţi. Lucrările vor dura timp de cinci ani de zile.  De asemenea, a fost lansată si o monografie a spitalului realizată de prof. Nicolae Ianovici, la care s-a lucrat aproape doi ani. Cu ocazia deschiderii evenimentului s-a anunţat că vor achiziţiona un robot pentru chirurgie spinală ce va costa aproximativ un milion de euro. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.