VIDEO - „Un hoţ cinstit”, cu Liam Neeson în rol principal, pe primul loc în box office-ul românesc
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

VIDEO - „Un hoţ cinstit”, cu Liam Neeson în rol principal, pe primul loc în box office-ul românesc

GALERIE
Honest Thief
  • Honest Thief
- +

Filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, într-o săptămână în care nu au avut loc premiere cinematografice.

Din cauza pandemiei şi a măsurilor luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, la fel ca în multe alte state, veniturile înregistrate în box office au scăzut fără precedent. Potrivit datelor oferite News.ro de Cinemagia, filmul regizat de Mark Williams a fost vizionat de 728 de spectatori weekendul trecut şi a generat încasări de 15.921 de lei, o scădere cu peste 62% faţă de finalul săptămânii anterioare.

De la debutul pe marile ecrane româneşti, în urmă cu cinci săptămâni, lungmetrajul a înregistrat încasări de peste 558.000 de lei. Comedia „Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a urcat două locuri în top, până pe doi, după ce, în al şaptelea weekend de la premieră, a fost vizionată de 664 de spectatori şi a generat încasări de 13.729 de lei. De la debutul românesc, filmul are încasări de 1,05 milioane de lei.

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” s-a menţinut pe poziţia a treia, după al patrulea weekend de la lansare, când a fost vizionată de 702 spectatori şi a generat încasări de 13.610 lei. Totalul generat până în prezent în România este de aproximativ 370.000 de lei.

„Clubul tinerelor vrăjitoare”, regizat de Zoe-Lister-Jones, continuare a filmului „The Craft” (1996), a coborât două locuri în clasament, până pe patru. În al doilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 493 de spectatori şi a generat încasări de 9.408 lei, aducând totalul la aproximativ 60.000 de lei.

Thrillerul „Tenet” al lui Christopher Nolan, lansat în urmă cu opt săptămâni, s-a clasat pe poziţia a cincea, în urcare trei locuri. Weekendul trecut, el a fost vizionat de 259 de spectatori şi a generat încasări de 5.656 de lei. De la debutul românesc, filmul - cea mai importantă producţie lansată de la începutul pandemiei (cu buget de peste 200 de milioane de dolari) - are încasări de 1,5 milioane de lei.

Top 10 este completat de filmul de acţiune „Ava”, lungmetrajul live-action „Mulan”, remake al filmului animat Disney, de comedia romantică „Galeria inimilor frânte/ The Broken Hearts Gallery”, animaţia „Animal Crackers” şi comedia „Made in Italy”, cu încasări mai mici de 5.500 de lei.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.