VIDEO Accident cu mașina de pompieri aflată în misiune. 6 salvatori răniți, a fost chemat elicopterul SMURD

sâmbătă, 25 mai 2024, 18:40
1 MIN
 VIDEO Accident cu mașina de pompieri aflată în misiune. 6 salvatori răniți, a fost chemat elicopterul SMURD

O autospeciala a pompierilor care se afla in misiune a ajuns intr-un sant sambata dupa-amiaza.

Accidentul a avut loc pe o strada din Recas/Timișoara. Din spusele martorilor, autospeciala in care se aflau 6 pompieri voluntari se deplasa la un incendiu de vegetatie, iar intr-o intersectie, un sofer nu a acordat prioritate de trecere si a izbit masina salvatorilor.

In urma impactului, autospeciala pompierilor a fost proiectata in sant si s-a izbit de un cap de pod.

Din primele informatii, sase salvatori au fost raniti si soferul autoturismului. A fost chemat in ajutor si elicopterul SMURD.

„In evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Recaș, care se deplasa la o intervenție. Facem precizarea că la caz a fost alocată o altă autospecială.

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, iar la locului evenimentului sunt alocate cinci echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SAJ cu medic. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

Din primele informații, în autospecială erau 6 persoane.

În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezintă suspiciuni de fracturi și diferite afectiuni și alte trei victime cu traumatisme ușoare.

Conducătorul autoturismului este evaluat medical la fața locului.„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Mai mult, pe opiniatimisoarei

Colaj FOTO: tion

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii