VIDEO Accident cu un autobuz CTP pe Nicolae Iorga. O mașină i-a tăiat calea

luni, 10 iunie 2024, 12:07
2 MIN
 VIDEO Accident cu un autobuz CTP pe Nicolae Iorga. O mașină i-a tăiat calea

Un accident de circulație a avut loc pe bulevardul Nicolae Iorga. Au fost implicate un autobuz CTP și un autoturism

La fața locului au intervenit două echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului care au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiului.
La locul solicitării s-au deplasat și un echipaj medical SAJ, echipajele poliție rutiere și ale politiei locale.

Din punctul de vedere al CTP, accidentul s-a produs din cauza șoferului autoturismului: ”Conducătorul autoturismului circula paralel cu autobuzul nostru, din direcția Gara Internațională spre Piața Nicolina și a virat brusc stânga în fața autobuzului. Șoferul acestuia nu a avut cum să evite accidentul, la locul acestuia intervenind Ambulanța, un echipaj de Pompieri pentru descarcerare și Poliția rutieră care efectuează o anchetă. Circulația a fost blocată 25 de minute”.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili în ce condiții a avut loc accidentul.
Mai jos, momentul accidentului:

Comunicatul IPJ Iași:

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 11:00, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Nicolae Iorga, din municipiul Iași a avut loc un accident rutier.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că între un autoturism și un autobuz a avut loc o coliziune, în urma impactului autoturismul intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului, respectiv o femeie de 56 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați din punct de vedere alcoolscopic, rezultând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii