VIDEO Accident mortal cu un motociclist de 24 de ani. Momentul tragic a fost filmat. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

miercuri, 29 mai 2024, 08:22
1 MIN
 VIDEO Accident mortal cu un motociclist de 24 de ani. Momentul tragic a fost filmat. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Un tânăr de 24 de ani a murit, marţi, în urma unui grav accident rutier care s-a produs în municipiul Deva. El se afla pe motocicletă, iar într-o intersecţie un autoturism nu i-a acordat prioritate.

În urma impactului, tânărul a fost aruncat în aer, peste maşina care l-a lovit. „La data de 28 mai 2024, în jurul orei 12:35, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că, în municipiul Deva, la intersecţia bulevardului 22 Decembrie cu strada Carpaţi, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 22 Decembrie, din Deva, a virat stânga la intersecţia cu strada Carpaţi, intrând pe culoarea verde a semaforului electric, fără a acorda prioritate de trecere motocicletei conduse de un tânăr de 24 de ani, din Simeria, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu aceasta”, a transmis IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că motociclistul a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, IPJ Hunedoara a anunțat că tânărul motociclist de 24 a decedat la spital.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii