VIDEO: Au renunțat la casă pentru a-și putea hrăni cei 10 tigri, 6 lei, 3 lincși și un jaguar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

VIDEO: Au renunțat la casă pentru a-și putea hrăni cei 10 tigri, 6 lei, 3 lincși și un jaguar

GALERIE
Feline mari, foto DailyMail (1)Feline mari, foto DailyMail (2)Feline mari, foto DailyMail (3)Feline mari, foto DailyMail (4)Feline mari, foto DailyMail (5)Feline mari, foto DailyMail (6)Feline mari, foto DailyMail (7)Feline mari, foto DailyMail (8)Feline mari, foto DailyMail (9)Feline mari, foto DailyMail (10)
 • Feline mari, foto DailyMail (1)
 • Feline mari, foto DailyMail (2)
 • Feline mari, foto DailyMail (3)
 • Feline mari, foto DailyMail (4)
 • Feline mari, foto DailyMail (5)
 • Feline mari, foto DailyMail (6)
 • Feline mari, foto DailyMail (7)
 • Feline mari, foto DailyMail (8)
 • Feline mari, foto DailyMail (9)
 • Feline mari, foto DailyMail (10)
- +

O familie din Africa de Sud a ajuns să trăiască într-o rulotă după ce și-a pierdut casa, încercând să aibă grijă de cele 20 de feline mari pe care le are. Familia cheltuiește săptămânal 800 de dolari pentru hrana animalelor.

Până de curând, familia Fernandes deținea lângă vilă un parc destinat acestor animale, având tot ce este necesar. Complexul era unul de cinci stele. Însă datoriile au făcut ca totul să se năruiască. Așa că Rosa și cei doi copii ai ei, Justin și Maxine, au rămas într-o rulotă fără apă curentă sau wc.

Cei trei membri ai familiei spun că fac totul pentru a le oferi animalelor mâncare și că preferă să fie uciși de acestea decât să se mute în oraș pentru o viață aparent mai bună, dar să fie uciși de tâlhari care le vor telefoanele mobile, spre exemplu.

dailymail.co.uk

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre un partid al ardelenilor

Cătălin ONOFREI

Spre un partid al ardelenilor

Nu v-aţi săturat de dictatura „miticilor”?

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Extremişti

Briscan ZARA

Extremişti

Ignoranţa de azi nu este una impusă de sistem aşa cum era să spunem pe timpul regimului comunist, ci una exercitată de fiecare individ ori grup în parte asupra lui însuşi. Civilizaţie înseamnă în primul rând diversitate, acceptarea ideii că nu există o singură viziune asupra lumii, iar toate celelalte sunt nocive ori malefice şi că ar trebui eliminate. 

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Prezenţa unei societăţi civile cu forme de manifestare diverse şi active constituie un factor de consolidare democratică. Există diferite definiţii ale conceptului de „societate civilă”. În limbajul comun, sensul atribuit este adesea unul reducţionist, mulţi dintre noi reducând societatea civilă la activitatea organizaţiilor nonguvernamentale. Cristian Pîrvulescu, politolog şi activist civic, consideră societatea civilă un „concept cu geografie variabilă” care propune o invitaţie la regândirea raportului dintre, pe de o parte, individ/ cetăţean, iar pe de altă parte, stat/ societate.

Moştenirea lui Trump

Mihai DORIN

Moştenirea lui Trump

Noul preşedinte Joe Biden şi-a inaugurat mandatul - probabil ultimul - în termeni paradoxal rasişti: „Trebuie să încheiem cu supremaţia albilor!”. Afirmaţia este stupefiantă, având în vedere că această supremaţie s-a restrâns treptat, după perioada colonială şi a fost delegitimată masiv de către Abraham Lincoln şi războiul de secesiune, pentru a se destrăma efectiv, odată cu Martin Luther King. 

pulspulspuls

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

Şi pentru că tot am încheiat săptămâna trecută cu dosarul liberalului ieşean cu origini sucevene dar şef peste filiala de la Neamţ, mister Mugurel Cozmanciuc, haideţi să vă mai spunem una azi despre chestiune, ca să nu rămână nespusă.

Caricatura zilei

Pe scena Operei din Iași

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.