(VIDEO) Au venit primele 12 autobuze noi Isuzu Citiport. Ele sunt personalizate cu logo-ul Centenarului
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

(VIDEO) Au venit primele 12 autobuze noi Isuzu Citiport. Ele sunt personalizate cu logo-ul Centenarului

GALERIE
Autobuze noi primarieAutobuze noi primarie2Autobuze noi primarie3Autobuze noi primarie4Autobuze noi primarie5Autobuze noi primarie6Autobuze noi primarie7Autobuze noi primarie8Autobuze noi primarie9Autobuze noi primarie10Autobuze noi primarie11
 • Autobuze noi primarie
 • Autobuze noi primarie2
 • Autobuze noi primarie3
 • Autobuze noi primarie4
 • Autobuze noi primarie5
 • Autobuze noi primarie6
 • Autobuze noi primarie7
 • Autobuze noi primarie8
 • Autobuze noi primarie9
 • Autobuze noi primarie10
 • Autobuze noi primarie11
- +

Primele 12 autobuze dintre cele 88 cumpărate sunt prezentate în faţa Palatului Culturii. Ofcialiatăţile merg într-o cursă inaugurală pe ruta Palat Copou. Călătorii sunt întâmpinaţi în interiorul noilor autobuze Isuzu de o galerie inedită, cu rol cultural-educativ, realizată de Asociaţia TRAMCLUB IAŞI la iniţiativa CTP Iaşi. 

Aceasta este alcătuită din fotografii şi citate reprezentative ale personalităţilor politice din perioada 1916-1918, atunci când Iaşul a devenit capitală de război a României. Formată din şapte tablouri sugestive, galeria include portretele Regelui Ferdinand, Reginei Maria, primarului Gheorghe Mârzescu, premierului Ion I. C. Brătianu, generalului francez Berthelot şi pe cel al omului politic Nicolae Iorga. La iniţiativa Primăriei Iaşi, autobuzele au fost personalizate pe exterior cu logo-ul Centenarului, Iaşi - capitala renaşterii naţionale. Cele 100 de autobuze nou cumpărate (4 Isuzu Citiport în 2016, 8 Eurobus Diamond în 2016 şi 88 Isuzu Citiport în 2017-2018 ) vor primi numere de parc de la 1918 la 2018 pentru a marca împlinirea unui veac de la Marea Unire. Primele 12 autobuze Isuzu Citiport intră în circulaţie pe traseele CTP începând de azi, după finalizarea cursei inaugurale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.