VIDEO: Baietii din trupa Last Night impart aceeasi femeie

joi, 06 octombrie 2016, 08:05
1 MIN
 VIDEO:  Baietii din trupa Last Night impart aceeasi femeie

Cristi si Felix sunt tineri, talentati si totusi se lupta pe aceeasi femeie. O lupta continua intre trecut si prezent, in care doar unul castiga. Acesta este scenariul imaginat de regizorul Anthony Icuagu pentru videoclipul noului single al trupei Last Night, intitluat Hai Hui. 

Filmarile au avut loc la Rin Grand Hotel in Bucuresti si nu au durat decat 12 ore: "Eram convinsi ca va dura mai mult, ca vom intarzia, dar totul a mers ceas. Nu a intervenit nimic neprevazut, totul a decurs conform programului si a fost cea mai scurta filmare de clip de pana acum" spune Felix. O bloggarita sexy, care uimeste prin look-ul original, este “marul discordiei” dintre cei doi.

Hai Hui este o piesa produsa in studioul Fly Records, al baietilor de la Fly Project, iar Cristi si Felix au foarte mare incredere in ea: "Ne place si suntem convinsi ca va ajunge la public exact starea pe care am incercat sa o transmitem cu piesa asta. Totul este despre dragoste si pentru dragoste" declara Cristi.

Trupa Last Night a suferit o modificare de formula, unul dintre componenti alegand un alt drum, independent de trupa."Bogdan are alte planuri, dar nu ne-am certat, pur si simplu am spus fiecare cum ne dorim sa stea lucrurile si fiecare dintre noi am respectat decizia celuilalt" povesteste Felix.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii