VIDEO Bărbat surprins mergând cu trotineta electrică pe autostradă: „Poate nu a mai avut răbdare să aștepte după CFR”

joi, 05 ianuarie 2023, 17:11
1 MIN
 VIDEO Bărbat surprins mergând cu trotineta electrică pe autostradă: „Poate nu a mai avut răbdare să aștepte după CFR”

Un bărbat a fost filmat în timp ce se deplasa cu trotineta electrică pe o autostradă din România. Imaginile au fost surprinse de un alt participant la trafic și au fost postate pe rețelele de socializare, însoțit de mesajul: „O întrebare care naște controverse, ai voie să circuli cu trotineta pe autostrada? Poliția Română”

Reacțiile nu au întârziat să apară. Unii internauți s-au arătat revoltați de întreaga situație.

„Fără să îl cunosc pe om, fără să îmi pese de ce credeți voi, personal sunam la poliție. Astfel de specimene nu au ce caută pe stradă. Nu există căruțe, biciclete, trotinete sau cărucioare pe autostrada în legislația noastră. Merita o amendă de toată frumusețea”, a scris un internaut.

„Vrea să moară cu siguranță și alta soluție nu a găsit”

De cealaltă parte, au fost și internauți care s-au amuzat de întreaga situație.

„Poate nu a mai avut răbdare să aștepte după CFR și s-a gândit să găsească o soluție mai rapidă”.

„Se ducea în vizită la nepoți în Germania”.

Potrivit codului rutier „pe autostrăzi este interzisă circulaţia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depăşite, fără autorizaţie specială de transport eliberată de administratorul drumului public, conform reglementărilor în vigoare, a vehiculelor cu tracţiune animală, a animalelor, a vehiculelor trase sau împinse cu mâna, a bicicletelor şi mopedelor, a tractoarelor şi maşinilor autopropulsate pentru lucrări agricole, precum şi a vehiculelor care, prin construcţie sau din alte cauze, nu pot depăşi viteza de 50 km/h”.

Sursa: dobrogeatv

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii