(VIDEO) Bătaie generală în clubul Skin din Iaşi după ce o fată a fost pipăită

duminică, 13 iunie 2021, 14:56
2 MIN
 (VIDEO) Bătaie generală în clubul Skin din Iaşi după ce o fată a fost pipăită

O bătaie generală între mai mulţi bărbaţi s-a iscat sâmbătă noapte în clubul Skin din Iaşi.

Din primele informaţii, conflictul a izbucnit după ce câţiva tineri au pipăit o fată în timp ce aceasta dansa. Tânăra s-a dus şi i-a spus despre „atingerile nepotrivite” iubitului ei, care era la masă cu alţi prieteni. Cele două grupuri de tineri au început să se bată cu ce le-a picat la îndemână, inclusiv cu scaune.

„Urmare a imaginilor apărute in spațiul public conducerea IPJ Iasi a dispus efectuarea de verificari in vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Verificările sunte efectuate de către polițiștii Poliției Municipiului Iasi și Serviciului de Investigații Criminale Iasi”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

UPDATE: Noi precizari ale Politiei. Doi barbati au fost retinuti

"La data de 13 iunie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea de îndată de verificări, cu privire la conflictul care a avut loc între mai multe persoane într-un club din municipiul Iaşi, în noaptea de 12/13 iunie a.c..

In cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.

Astfel, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a rezultat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pana in prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre barbatii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale."

UPDATE 1: Alți doi bărbați au fost reținuți duminica noaptea de polițiști și introdusi in Arestul IPJ Iasi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii