VIDEO Candidat PNL la Consiliul local Crevedia bătut în propria casă de simpatizanții primarului PSD

miercuri, 22 mai 2024, 12:26
1 MIN
 VIDEO Candidat PNL la Consiliul local Crevedia bătut în propria casă de simpatizanții primarului PSD

Eugen Lepădatu, candidatul PNL la Consiliul local Crevedia, a fost bătut în propria casă de simpatizanți ai primarului PSD. Incidentul s-a petrecut în localitatea Crevedia, aproape de București, unde o stație GPL a explodat acum 2 ani și a ucis 5 oameni.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane au fost agresate fizic de membrii unui alt partid politic.

Din primele cercetările efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul unei postări de pe o rețea de socializare, în timp ce se aflau în satul Dârza, doi bărbați, de 23 și 63 de ani, din Dârza și Tamași, ar fi fost agresați fizic de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 34 de ani, din localitățile Buftea, Crevedia și Vizurești.

În urma conflictului, o persoană a necesitat acordarea de îngrijrii medicale, fără a rămâne internată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Mai mult, pe newsweek

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii