VIDEO Chris Martin de la Coldplay, ziua a doua de concert: ”Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”

joi, 13 iunie 2024, 22:26
1 MIN
 VIDEO Chris Martin de la Coldplay, ziua a doua de concert: ”Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”

Joi seara, în al doilea concert de la București, liderul Coldplay a spus că deși a fost trist după huiduielile de ieri la adresa tânărului pe care l-a invitat pe scenă și a cântat o manea, ”nu pot sta supărat pe audiența noastră”. Apoi a făcut o invitație fără precedent.

50.000 de oameni au venit și joi la pe Arena Națională pentru concertul Coldplay din Music of the Spheres World Tour. În prima seară, Chris Martin a chemat un tânăr român, Babasha, care a cântat o manea. O parte a publicului l-a huiduit copios pe tânărul de pe scenă. Trupa Coldplay, dimpotrivă, a continuat să cânte cu el și l-a încurajat.

Dar toți oamenii trebuie tratați egal și asta merită și românii

La al doilea concert, de joi seara, Chris Martin a adoptat o tactică surprinzătoare. A venit în fața publicului și a spus: ”Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat ieri”. Apoi a continuat: ”Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră, noi vă iubim necondiționat”.

Solistul Coldplay a mai spus: Noi călătorim în toată lumea și nu înțelegem fiecare cultură, asta e adevărat”, cumva explicând că uneori e mai greu de înțeles ce se întâmplă. „Dar toți oamenii trebuie tratați egal și asta merită și românii”. Apoi a spus: „Unii oameni au huiduit ieri, dar huiduitul nu a fost atât de bun, așa că huiduiți-mă timp de cinci secunde, vă rog”.

După o secundă de stupoare, stadionul a huiduit. ”Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”, a zâmbit Chris Martin.

Hotnews

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii