anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

(VIDEO) Conferinţă susţinută de o călugăriţă în Aula Universităţii

GALERIE
Siluana Vlad
  • Siluana Vlad
- +

Stareţa Mănăstirii „Sfântul Siluan Athonitul“, călugăriţa Siluana Vlad, va susţine astăzi o conferinţă cu tema „Rolul femeii în familie şi societate“. Evenimentul va avea loc în Aula Magna „Mihai Eminescu“ din Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, începând cu ora 18,30. 

Monahia Siluana Vlad este şi coordonatoarea Centrului de Formare şi Consiliere „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil“. Aceasta este autoare a numeroase cărţi, precum „Scrisori către părinţi“, „Deschide cerul cu lucrul mărunt“, „Împreună dumiriri pe Cale“ sau „Meşteşugul bucuriei“. Evenimentul este organizat de către Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, intrarea fiind liberă. Tot în această săptămână, asociaţia a mai organizat şi Dialoguri Studenţeşti care a avut drept temă „Importanţa misiunii studenţeşti. Părintele Sofian Boghiu, un însufleţitor al studenţilor“, care l-a avut drept invitat pe protos. Teofan Popescu de la Mănăstirea Putna, fost preşedinte al ASCOR, care s-a desfăşurat pe 6 martie, de la ora 18.00, la biserica Mitocul Maicilor. De asemenea, ieri, 7 martie, în sala „Sinaxar“ de la Muzeul Mitropolitan, tot de la ora 18.00, a avut loc o seară de poezie şi un concurs de creaţii literare.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.