VIDEO Gafa de proporții a unui ministru din Noua Zeelandă, subiect de glume în online. ”Să-și desfacă picioarele”

marți, 24 august 2021, 20:10
1 MIN
 VIDEO Gafa de proporții a unui ministru din Noua Zeelandă, subiect de glume în online. ”Să-și desfacă picioarele”

Gafă de proporții a ministrului care gestionează lupta cu pandemia în Noua Zeelandă. Oficialul a vrut să le transmită oamenilor să păstreze în continuare distanța socială în zone aglomerate, însă a ieșit cu totul altceva. „Să-și desfacă picioarele atunci când sunt înconjurați de alți oameni”, a afirmat acesta, în fața jurnaliștilor, iar internauții nu au întârziat cu glumele.

„E o provocare pentru locuitorii din zonele aglomerate să iasă afară, să-și desfacă picioarele atunci când… Când sunt înconjurați de alți oameni”, a declarat ministrul Chris Hipkins, scrie The Guardian.Cel mai probabil, oficialul a vrut să le transmită neo-zeelandezilor să stea mai răsfirați, însă ceea ce a transmis a căpătat un cu totul alt înțeles, potrivit digi24. 

Gafa a provocat o reacție discretă din partea medicului-șef din această țară, care a zâmbit și a ridicat din sprâncene.

Reacții au venit și din partea internauților care au creat hashtagul #spreadyourlegs (desfă-ți picioarele), cerându-le concetățenilor să își desfacă și ei picioarele „pentru a salva vieți”.Noua Zeelandă e în carantină strictă, cel puțin până vineri, din cauza unui focar cu varianta Delta, izbucnit în Auckland.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii