VIDEO ”Generația de aur”, în frunte cu Hagi, meci de adio în fața a peste 55.000 de fani

duminică, 26 mai 2024, 09:20
1 MIN
 VIDEO ”Generația de aur”, în frunte cu Hagi, meci de adio în fața a peste 55.000 de fani

Generația de Aur a României a reușit un ultim meci de excepție, sâmbătă seară, pe Arena Națională, în prezența a aproximativ 55.000 de spectatori. Tricolorii au câștigat disputa cu legendele lumii, scor 3-2, după o revenire spectaculoasă de la 2-0. Golurile au fost marcate de Panduru, Hagi şi Gâlcă.

Foto: Inquam Photos / George Călin

La 30 de ani de la Cupa Mondială din ’94, Generaţia de Aur, echipa care a scos sute de mii de români în stradă, s-a întors pe teren pentru un ultim meci, sâmbătă seară.

Ultimul meci al Generației de Aur a stârnit un interes major, pe Arena Națională din București fiind prezenți peste 55.000 de spectatori, care au afișat o coregrafie superbă pe întreg stadionul.

Sub privirile a peste 50.000 de spectatori, componenții Generației de Aur, vizibil emoționați, au făcut spectacol alături de adversarii lor, într-un meci ce va intra în istorie. Jose Mourinho a fost unul dintre oaspeții de seamă la acest eveniment și antrenor al echipei adverse.

Foștii sportivi care au încântat o țară întreagă prin performanțele uriașe realizate la Campionatele Mondiale și Europene au ridicat publicul în picioare în multe momente, la fel cum o făceau pe vremuri.

Adversara României a fost o echipă formată din foști mari jucători ai lumii, printre care amintim de Rivaldo, Stoichkov, Panucci.

Totodată, fanii tricolori au avut pregătit și un moment special în memoria lui Didi Prodan, care a murit în 2016, la 44 de ani, în urma unui infarct.

Înaintea meciului, Răzvan Prodan a primit un tablou special, un suvenir care să rămână în istorie.

Atmosfera a fost întreținută înaintea meciului de Loredana Groza.

Mai mult, pe Hotnews

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii