VIDEO Imagini cu Vlad Pascu după un an de stat în arest. Șoferul drogat și-a făcut schimbare de look

joi, 23 mai 2024, 21:40
1 MIN
 VIDEO Imagini cu Vlad Pascu după un an de stat în arest. Șoferul drogat și-a făcut schimbare de look

Astăzi a fost o zi grea la Judecătoria Mangalia, unde Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, s-a întâlnit pentru prima dată cu părinții victimelor sale. După aproape un an petrecut în arest, tânărul și-a făcut apariția într-un mod surprinzător, arătând complet schimbat.

Vlad Pascu a fost protejat de camerele de filmat și a fost însoțit constant de un cordon de polițiști. Însă, astăzi, el a apărut în public, iar întreaga țară a putut vedea transformarea sa. Dacă în luna august a anului trecut Pascu avea părul lung și prins într-un coc, se îmbrăca provocator și afișa un comportament sfidător, acum el a venit îmbrăcat la costum și cu părul scurt, afișând o atitudine îngrijorată și reținută.

Pentru prima dată, Pascu a participat fizic la o ședință de judecată, până acum fiind prezent doar prin videoconferință. El a declarat că este dispus să participe și la următoarele procese în persoană, potrivit realitatea.plus

Emoții intense pentru părinții victimelor

Întâlnirea a fost la fel de emoționantă și pentru părinții tinerilor uciși, Sebi și Roberta. Schimbarea magistratului care judecă acest caz a adus o rază de speranță pentru aceștia. Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a declarat că momentul a fost extrem de dificil emoțional.

Părinții victimelor speră că noul magistrat va aduce o schimbare pozitivă în acest caz și că se va face dreptate. În timp ce Vlad Pascu își așteaptă sentința, rămâne de văzut dacă transformarea sa aparentă este autentică sau doar o strategie de apărare.

VIDEO: Ionela Arcanu

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii