VIDEO Imagini emoţionante la Wimbledon: Andy Murray, omagiat după ce a pierdut la dublu masculin la ultima sa participare la turneu

vineri, 05 iulie 2024, 09:39
1 MIN
 VIDEO Imagini emoţionante la Wimbledon: Andy Murray, omagiat după ce a pierdut la dublu masculin la ultima sa participare la turneu

Andy Murray a avut parte de un omagiu emoţionant, joi, după ce ultima sa participare la Wimbledon a început cu o înfrângere alături de fratele său Jamie, la dublu masculin, relatează BBC, citată de News.ro.

Dublul campion la simplu joacă la All England Club pentru ultima oară înainte de a se retrage la sfârşitul acestui an.

„Este greu pentru că vreau să joc în continuare, dar nu pot”, i-a spus Murray, care a câştigat Wimbledon în 2013 şi 2016. „Fizic este prea greu acum. Vreau să joc veşnic. Iubesc acest sport”.

Fraţii Murray au sosit pe terenul central – care nu a mai găzduit un meci de dublu masculin din primul tur din 1995 – aplaudaţi în picioare de public.

Ei au fost învinşi cu 7-6(6), 6-4 de perechea australiană John Peers/Rinky Hijikata.

Un video cu momente din cariera lui Andy Murray a fost difuzat pe marele ecran după meci, emoţionându-l până la lacrimi pe fostul număr unu mondial, în timp ce miile de fani îl ovaţionau.

Părinţii lui Murray, Judy şi Willie, soţia sa Kim şi două dintre fiicele lor au asistat la eveniment.

Fostul număr unu mondial a mulţumit familiei sale, membrilor echipei sale de-a lungul anilor şi fanilor.

Novak Djokovici, Martina Navratilova, John McEnroe şi Iga Swiatek au aplaudat de pe marginea terenului, alături de jucătorii britanici Dan Evans, Jack Draper şi Cameron Norrie.

Murray urmează să apară din nou pe teren la sfârşitul acestei săptămâni, la dublu mixt, alături de Emma Răducanu.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii