anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

VIDEO: Inedit concurs de dans, sâmbătă, la Colegiul "Băncilă"

GALERIE
snac concurs dans
 • snac concurs dans
- +

În competiţie vor intra echipe de dansatori formate atât din copii ai şcolilor speciale cât şi copii din şcolile de masă.

Inspectoratul Şcolar organizează sâmbătă, 28 martie, faza judeţeană a Concursului Naţional de dans modern şi tradiţional „Împreună pentru viitor”. Acţiunea face parte din Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), sub egida Ministerului Educaţiei, şi va avea loc la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” începand cu ora 10.

 

Pe fundalul sonor al acestuia poate fi auzit Imnul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, creat şi compus la Iaşi de profesoara Gisela Petrila, de la Liceul Special Moldova Tg. Frumos

În concurs s-au înscris 5 formaţii de dans din 10 şcoli din judeţ, anunţându-şi participarea pentru evoluţia pe scenă un număr de aproximativ 100 de elevi voluntari din şcolile de masă care vor dansa pe scenă alături de copii cu dizabilităţi din şcolile speciale.

Imagini care surprind evoluţia în concurs a elevilor cu deficienţă de auz de la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iaşi

"Acţiunile comunitare din cadrul SNAC oferă oportunităţi şi şanse egale de afirmare tuturor copiilor, fie că sunt cu dizabilităţi, provin din medii sociale defavorizate sau din şcoli obişnuite. În deschiderea evenimentului, participanţii în concurs şi spectatorii din sală vor audia un moment susţinut de clasa de trompetă coordonată de profesor Sandu Sergiu, din cadrul Colegiul Băncilă”, a declarat profesor Gabriela Raus, inspector pentru învăţământ special în cadrul ISJ.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

Dropsuri şi pastile

Michael ASTNER

Dropsuri şi pastile

Motto: De la salcie pân’ la tisa/ Tot copacu’ plânsu-mi-s-a...

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.