VIDEO: Ludovic Orban şi Florin Cîţu au fost premiaţi la Gala TNL
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

VIDEO: Ludovic Orban şi Florin Cîţu au fost premiaţi la Gala TNL

GALERIE
Orban and Citu1
  • Orban and Citu1
- +

Ludovic Orban a primit ”Premiul de excelenţă Ion I.C. Brătianu”, la Gala TNL: Voi încerca să îi ridic pe acei tineri de valoare care reprezintă cu adevărat garanţia că PNL este şi va fi cel mai mare, cel mai puternic partid din România

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, care candidează pentru un nou mandate, a primit, vineri seară, în cadrul Galei TNL ”Mircea Ionescu Quintus”, ”Premiul de excelenţă Ion I.C. Brătianu”. Orban le-a transmis tinerilor că mereu a fost alături de ei şi că în continuare va susţine tinerii să acceadă în funcţii administrative importante.

”Mă simt onorat de acest premiu şi vă spun că pentru mine, organizaţia de tineret a fost întotdeauna organizaţia în care m-am simţit cel mai bine şi de care m-am simţit întotdeauna cel mai apropiat. Este organizaţia în care indiferent de generaţii am crescut şi alături de care am încercat să fiu permanent pe măsură ce fiecare tânăr a pornit de la organizaţia de tineret a urcat treaptă cu treaptă în carieră”, şi-a început Orban discursul. Ludovic Orban a subliniat că de la preluarea guvernării a urmărit promovarea de tineri liberali în diferite funcţii.

De asemenea, premierul Florin Cîţu, care este şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, a primit, vineri seară, premul de excelenţă ”Generaţia altfel”, la Gala premiilor TNL ”Mircea Ionescu Quintus”. El le-a transmis tinerilor că este extrem de important să îşi asume lucruri şi că acum, partidul fiind la guvernare, au de apărat un premier care, la rândul său, îşi asumă unele lucruri pentru România, deşi unii spun că acţiunile sale ar putea costa partidul din punct de vedere electoral.

”Am urmărit premiile de până acum care arată ce aţi făcut pentru PNL în ultimul an şi jumătate şi pentru asta vă felicit. Aţi reuşit să faceţi din TNL cea mai puternică organizaţie de tineret din România, aţi reuşit ceea ce noi nu am reuşit, dar vom face după 25 septembrie. Când intri în politică, te hotărăşti să faci ceva şi asta e important, dar am văzut foarte mulţi care, după ce intră în politică, dispar de pe scena politică. Ei sunt în politică, dar dispar. Indiferent de riscuri, dacă ţi se spune că o măsură bună pentru români, asumă-ti-o pentru că este bună pentru români şi pentru că de aia intrăm în politică. Dacă ţi se spune că o măsură este bună pentru România, ajută tineretul, te costă electoral pe termen scurt, asumaţi-vă pentru că de aia intrăm în politică. Dacă nu, nu mai intrăm în politică. Acesta este mesajul acestei generaţii, ceea ce vrem noi să facem, ne asumăm totul până la capăt şi mergem şi le spunem tuturor că este ori varianta noastră, ori nu mai este o altă variantă. Mergem fără compromisuri. De aceea sunteţi generaţia altfel pentru că nu acceptaţi compromisuri. Altfel, veţi rămâne generaţia la fel şi sunt sigur că nu vreţi acest lucru”, a declarat Florin Cîţu.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Dan CONSTANTIN

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Cert este că piaţa asigurărilor nu este supravegheată în nici un fel, iar salariile lor babane sunt plătite din poliţele noastre, ale tuturor.

Filmuletul zilei

opinii

Irimia. Florin Irimia

Codrin Liviu CUȚITARU

Irimia. Florin Irimia

„Cazul” prezenţei prozatorului Florin Irimia pe lista de „activitate ştiinţifică zero” a Universităţii din Iaşi îmi demonstrează clar nebunia în care s-a ajuns cu „scientometria”. Acest monstru e pe cale să anuleze diversitatea şi bogăţia experienţei intelectuale, care ar trebui să stea la temelia vieţii universitare. Este noul „nazism” academic şi nu greşesc deloc emiţând o asemenea comparaţie.

Câteva date statistice recente (I)

George ŢURCĂNAŞU

Câteva date statistice recente (I)

În plan regional, cele opt judeţe ale Moldovei au coborât sub 4 milioane de locuitori, involuţia demografică având valori peste media naţională (-9 la mie). Alături de judeţul Iaşi, doar Suceava are un declin inferior mediei naţionale (-6,4 la mie). Toate celelalte judeţe au pierdut între 11,2 şi 13,8 la mie din populaţie.

Minciuna de aur

Bogdan ILIESCU

Minciuna de aur

„A lie told often enough becomes the truth.” (O minciună spusă suficient de des devine adevărul.) Vladimir Lenin

pulspulspuls

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

Nu ştim dacă ştiţi, dar, pe lângă un fin analist cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, amicul nostru Archibald Tănase este şi un vechi şi încercat şofer în traficul infernal din Iaşi. 

Caricatura zilei

DNA

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.