VIDEO Micii și muzica populară, ambasadorii României în inima New York-ului. Festival românesc de 24 de ani pe Broadway

joi, 13 iunie 2024, 17:11
1 MIN
 VIDEO Micii și muzica populară, ambasadorii României în inima New York-ului. Festival românesc de 24 de ani pe Broadway

Americanii vor avea ocazia în weekend să mănânce mici și să asculte muzică populară românească și nu oriunde, ci chiar pe Broadway, în inima New York-ului. Toate în cadrul The Romania Day on Braodway, cel mai vechi festival românesc din SUA.

Americanii din cel mai cosmopolit oraș al lumii vor putea să mănânce mici, să asculte muzică populară și să danseze hore și sârbe românești, în cel mai vechi festival românesc din Statele Unite, The Romania Day on Broadway.

”Doar 3 zile până la The Romania Day on Broadway cel mai vechi Festival românesc din Statele Unite, un eveniment extraordinar, menit să ofere o perspectivă captivantă asupra culturii și valorilor românești chiar în inima New York-ului”, a scris Ambasada României în SUA pe pagina sa de Facebook.

Postarea este însoțită de o invitație prezentată de Edtsa, influencer român stabilit în Los Angeles.

Festivalul românesc de pe Broadway are deja 24 de ani

Potrivit ambasadei, ”duminică, 16 iunie 2024 va fi o zi de muzică, dans, mâncare și suveniruri, o ocazie de neratat de a învăța mai multe despre modul românesc de a te bucura de viață și de a gusta glorioasa bucătărie românească. Amplasat pe fundalul renumitului Canion al Eroilor de pe Broadway’s Financial District, participanții se pot răsfăța cu o tapiserie unică și vibrantă de muzică, delicii culinare și folclor, creând o celebrare de neuitat și remarcabilă a patrimoniului românesc”.

Conform site-ului festivalului, evenimentul Romania Day on Broadway este organizat începând cu anul 2000 și prezintă americanilor elemente reprezentative ale României, pornind de la bucătărie, la muzică și cultură.

Sursa: StirilePROTV

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii