VIDEO ”Moldoveni: Iașul m-a terminat. Mi-e rușine că sunt bucureștean”. Reacțiile unui vlogger celebru

duminică, 13 februarie 2022, 13:17
1 MIN
 VIDEO ”Moldoveni: Iașul m-a terminat. Mi-e rușine că sunt bucureștean”. Reacțiile unui vlogger celebru

Cătălin Stănciulescu Backpackyourlife – vlogger-ul celebru care ne povestește pe Youtube toate experiențele prin care trece, din destinații exotice din întreaga lume, a ajuns și în Iași. Cu ajutorul studenților  Teodora, Stefan și Manu de la Facultatea de Geografie vloggerul a făcut un tur pietonal de două ore.în centrul istoric al orașului. A fost atât de încântat de ce a văzut și cum a fost ghidat încât și-a denumit videourile realizate în Iași  ”Moldoveni: Iașul m-a terminat. Mi-e rușine că sunt bucureștean”.

Urmărind materialul video veți afla numeroase detalii mai puțin cunoscute despre clădirile și monumentele istorice ieșene.

De ce blocurile din Piața Unirii nu au balcoane sau de ce Palatul Culturii are acoperișul care imită flăcări sunt doar câteva exemple. Știați că Palatul Roznovanu a fost pierdut la poker de ultimul proprietar? Sau că Bahluiul avea alt curs? Răspunsurile, dar și alte informații găsiți cu ajutorul studenților de la Geografie care au și pagina de Facebook Iasi.Travel

De asemenea, tinerii au vorbit despre ”opacitatea” autorităților ieșene care nu știu să valorifice potențialul turistic al orașului.

În cadrul filmărilor, Cătălin Stănciulescu s-a arătat extrem de încântat de ieșenii care l-au „răpit” și i-au arătat locurile de distracție nocturnă sau de macedoniile cu telemea cumpărate la tarabă.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii