VIDEO Noi imagini cu dictatorii Putin și Kim plimbându-se cu o limuzină. ”Păcat că o să ne arunce pe toți în aer”

vineri, 21 iunie 2024, 14:23
2 MIN
 VIDEO Noi imagini cu dictatorii Putin și Kim plimbându-se cu o limuzină. ”Păcat că o să ne arunce pe toți în aer”

Presa de la Phenian a publicat imagini inedite din timpul întâlnirilor pe care Vladimir Putin le-a avut cu dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un.

Imaginile îi prezintă pe Putin și pe Kim plimbându-se într-o limuzină rusească Aurus, cu cei doi conducând alternativ mașina. Kim Jong Un i-a mai făcut cadou lui Putin o pereche de câini de vânătoare, cu care cei doi șefi de stat s-au pozat, de asemenea. O înregistrare video cu cei doi plimbându-se în limuzina Aurus a provocat ironii pe rețelele sociale.

„Ce drăguți sunt, păcat că or să ne arunce pe toți în aer”, a comentat un utilizator al rețelei X/Twitter imaginile.

Limuzina Aurus de fabricație rusă, câinii de vânătoare, un set de ceai, un pumnal și lucrări de artă, se numără printre cadourile schimbate de președintele rus Vladimir Putin și Kim Jong Un, în cadrul vizitei pe care liderul de la Kremlin a făcut-o în această săptămână în Coreea de Nord. Putin a fost primit în Coreea de Nord cu o ceremonie fastuoasă. El a fost întâmpinat cu zâmbete și îmbrățișări de Kim Jong Un. Baloane și afișe uriașe ale celor doi lideri au împodobit clădirile din Phenian, scrie digi24.

Coreea de Nord şi Rusia au semnat miercuri un „parteneriat strategic global” care prevede asistenţă reciprocă în caz de „agresiune”, a anunţat preşedintele rus Vladimir Putin în timpul vizitei de stat pe care o face la Phenian. El a fost primit cu mare fast de Kim Jong Un, de la care a obținut sprijin ferfvent pentru războiul împotriva Ucrainei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii