VIDEO: O avocată este protagonista accidentului din Nicolina dintre un Mercedes și un motociclist. Sunt câteva ciudățenii

sâmbătă, 01 iunie 2024, 03:00
2 MIN
 VIDEO: O avocată este protagonista accidentului din Nicolina dintre un Mercedes și un motociclist. Sunt câteva ciudățenii

Accidentul care a avut loc joi seară în zona Belvedere a fost dezbătut intens pe rețelele de socializare din Iași. În accident au fost implicați o șoferiță care conducea un autoturism Mercedes și un motociclist. Cei doi circulau către CUG, iar accidentul a avut loc în fața bisericii catolice.

Accidentul ”a pus pe jar” poliția și internauții din Iași. Șoferița unui autoturism Mercedes s-ar fi șicanat în trafic cu un motociclist iar acesta din urmă a lovit stâlpul de avertizare al refugiului staţiei de tramvai din dreptul bisericii catolice. Jurnaliștii Ziarul de Iași au intrat în posesia a nu mai puţin de trei clipuri video care surprind accidentul din ipostaze diferite.

Şicanare clară

Din analiza imaginilor, este clar că are loc o șicanare între șoferiță și motociclist: într-unul dintre clipuri, Mercedesul urmărește motocicleta îndeaproape, doar la câțiva centimetri, de pe o bandă pe alta, iar ceilalți șoferi se dau la o parte.  Șoferița pare că fuge imediat de la fața locului după ce motociclistul izbește stâlpul refugiului.

Jurnaliștii Ziarul de Iași au aflat că șoferița se numește Alexandra Cioată și este de profesie avocat. În imagini, autoturismul Mercedes condus de către avocată pare că a lovit ușor motocicleta, apoi derapează controlat după ce motociclistul lovește refugiul. Apoi, imaginile indică un gest greu de explicat, care pare a fi fuga de la locul accidentului. O altă ciudățenie este faptul că, după ce a fost invitată la poliția rutieră să facă declarații, ea a spus polițiștilor că nu a fost vorba despre nicio șicanare în trafic. Ea s-ar fi abținut de la alte delcarații în fața polițiștilor.

Jurnaliștii Ziarul de Iași au contactat femeia, ieri, în cursul serii, însă aceasta și-a închis telefonul mobil. De subliniat este faptul că avocata a avut noroc: motociclistul s-a izbit de refugiul de călători, însă nu s-a accidentat grav. El a fost transportat la spital, dar nu a stat internat. Șoferița este cercetată penal.

Ce spune Poliţia

”La data de 30 mai, Biroul Rutier Iași a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti. La fata locului polițistii au stabilit faptul că un autoturism și un motociclu au intrat în coliziune. În urma accidentului conducătorul motociclului, un bărbatul, de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii