VIDEO: O elevă din Iași, superstar! Romina Apostol merge mai departe în concurs

duminică, 21 noiembrie 2021, 10:03
3 MIN
 VIDEO: O elevă din Iași, superstar! Romina Apostol merge mai departe în concurs

O nouă semifinală Superstar România a avut loc sâmbătă seara. Opt concurenți au urcat pe scenă, însă doar trei au mers mai departe, spre live-uri. Printre cei calificați este și o elevă din Iași, Romina Apostol.

Romina Apostol are 16 ani și este din Iași. Dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă de rock și blues. A cântat în deschiderea lui Beth Hart, a avut turnee și o sumedenie de concerte în diverse pub-uri.

Concurenții au interpretat câte două piese în fața publicului și a juraților. Încurajați de prezentatoarea Theo Rose și jurizați de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga, ei au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri și pentru a fi mai aproape de premiul uriaș de un milion de lei, care le-ar putea schimba radical viața.

După primele două semifinale, difuzate la PRO TV vineri și sâmbătă, se cunosc primii șase concurenți pe care îi vom auzi mai departe. Celor trei de vineri, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu și Maria Ojică li se adaugă cei trei de sâmbătă, Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Ne putem mândri și cu Maria Ojică, o tânără de 20 de ani din Pașcani, studentă la Facultatea de Geografie din Iași.

A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic. Şi-a dorit mereu să facă muzică şi întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa.

A făcut liceul la Iaşi, departe de familie. A locuit singură de când avea 15 ani.

A făcut şi un an la Conservatorul din Iaşi, însă nu a avut o experienţă tocmai plăcută din cauza profesorilor. Se trezea plângând în fiecare dimineaţă pentru că nu dorea să se ducă la cursuri. A hotărât să renunţe la Conservator, iar acum studiază la Facultatea de Geografie.

Este extrem de emotivă şi plânge din orice. Toată viaţa ei a avut parte de bullying. Copiii o necăjeau o jigneau din cauza kilogramelor în plus. Maria apela la fratii ei uneori ca să fie lăsată să ajungă la ore. Fraţii Mariei erau mai mari şi au fost sprijinul Mariei încă din copilărie. Părinţii ei sunt oameni simpli, agricultori şi au câteva sere de legume şi flori. Au tarabe în piaţă, iar Maria spune că îi ajuta şi ea uneori.

De fiecare dată când este supărată şi are ceva pe suflet, Maria cântă şi cântă din inimă. Tânăra îşi deschide sufletul şi lasă toate supărările să ias, conform adevarul.ro.

Aflați amănunte de pe superstar.protv.roFacebook, YouTube, click.ro și liis.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii